Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nevedela zohnať vysnívanú kabelku a topánky, takto sa vynašla: Pozrite sa na TO!
Zdielať na

Nevedela zohnať vysnívanú kabelku a topánky, takto sa vynašla: Pozrite sa na TO!

Zdroj: Facebook

Každá žena to pozná, že ak niečo zúfalo potrebuje, jednoducho nedokáže zohnať oblečenie či doplnok podľa svojich predstáv. Pozrite sa, ako to vyriešila Carolyn!

Carolyn Maclellan (38) zo Škótska bola pozvaná na svadbu a k svojmu outfitu potrebovala nájsť topánky aj kabelku v sýto červenej farbe. Termín svadby sa blížil a keď stále nič nemala, rozhodla sa pomôcť si vlastnými rukami.

​Obľúbený seriál Nový život sa už čoskoro vráti na obrazovky televízie JOJ!

Vynašla sa a ušetrila 

Carolyn má veľmi malú nohu a tak zohnať topánky podľa jej predstáv býva veľmi obtiažne. Keď nenašla vhodnú obuv ani niekoľko dní pred svadbou, rozhodla sa využiť niečo z toho, čo už mala doma.

Našla staršie sandálky v broskyňovej farbe a čiernu listovú kabelku. Oba kúsky mali ideálny tvar aj štýl, jediné, čo bolo úplne mimo, bola farba.  

Facebook

Carolyn si spomenula, že má doma zvyšok sýtočervenej farby, ktorá síce bola určená na niečo iné, ale keďže bola vodeodolná, dúfala, že dobre chytí a vydrží aj na kabelke a topánkach.

Topánky aj kabelku najskôr dobre vyčistila a vyutierala do sucha, zobrala štetec a opatrne ponatierala každý kúsoček. Farbu nechala poriadne zaschnúť a teraz sa už nevie dočkať, kedy svoje vysnívané doplnky predvedie na svadbe.  

Facebook

Vyzerajú naozaj super! Za trochu námahy to určite stálo, však?

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie