Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Z vysokých podpätkov vás už nohy bolieť nebudú! Tieto 3 super triky vás zachránia
Zdielať na

Z vysokých podpätkov vás už nohy bolieť nebudú! Tieto 3 super triky vás zachránia

Zdroj: Profimedia

Snáď každá milovníčka módy má slabosť na krásne topánky a v botníku jej nechýba niekoľko párov s poriadne vysokými podpätkami. Nohy v nich vyzerajú zvodne, no vydržať v nich je často utrpenie. Poradíme vám, čo s tým!

Populárna módna influencerka Hadia Ghaleb sa na TikToku podelila so super trikmi, ktoré sama pri nosení vysokých topánok využíva. Vyskúšajte ich aj vy a uvidíte, že aj chôdza v niekoľkocentimetrových ihličkách nemusí zákonite spôsobovať pekelné utrpenie.

​Takto vás nohy bolieť nebudú

1. Suchý šampón

Na celé vnútro topánok naneste suchý šampón. Buď klasický sypký alebo vo forme spreja. Postriekať si ním môžete aj svoje chodidlá. Takto sa vám nohy v topánkach nebudú kĺzať, nohy sa budú cítiť pohodlne a zabráni to aj vzniku zápachu.

2. Pilník na podrážku

Najmä ak máte nové topánky s vysokými podpätkami, môže sa vám v nich chodiť neisto aj preto, že majú hladkú podrážku a šmýkajú sa na podlahe. Influencerka v tomto prípade použila pilník na nechty (môžete použiť aj šmirgeľ) a zospodu ním podrážku jemne prejdite. Už žiadne obavy z toho, že sa pošmyknete!

3. Vazelína

Obyčajná kozmetická vazelína dokáže pomôcť v mnohých prípadoch a v tomto tiež. Predtým, ako si obujete vysoké topánky naboso, naneste si malé množstvo na päty a miesta, kde by vám mohli omínať či bolieť. Zmäknuté chodidlá sa budú cítiť pohodlnejšie a to aj po celom dni na „vysokej nohe!“

 

@hadiaghaleb

Does your ##heels hurt? ##shoes ##fashion ##تيك_توك_فاشون

♬ PonDeReplayDanceChallenge x tsompathegoat - tsompathegoat

Súvisiace články

Najčítanejšie