Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Belohorcová schytala kritiku za tieto plavky: Uff, TOTO jej naozaj nevyšlo!
Zdielať na

Belohorcová schytala kritiku za tieto plavky: Uff, TOTO jej naozaj nevyšlo!

Zdroj: Instagram/ZB

Zuzana sa pýši perfektnou postavou a sexi krivkami, no aj jej sa stane, že občas prestrelí. Tento typ plaviek jej doslova zdeformoval postavu!

Zuzana Belohorcová (44) žije už niekoľko rokov v Miami so svojim manželom Vlastom Hájekom a ich dvomi deťmi – Salmou a Neviom. Zuzana dodržiava zdravý životný štýl, pravidelne cvičí a postavu má aj po štyridsiatke úplne top.

Pozrite sa, čomu sa venuje mladý herec Max Bolf!

Zuzana síce žije dlhé roky mimo Slovenska, no pravidelne sa so svojimi fanúšikmi delí o fotografie a zážitky zo slnečného Miami. Najnovšie sa opáť ukázala v plavkách a priznala sa, že ich má naozaj požehnane.

“...čoho mám v mojom šatníku požehnane veľa, sú rozhodne plavky. Žiť v teplom klimate po celý rok, je ako byť na predĺženej celoročnej dovolenke, ale verte mi, nie je to iba o vyvaľovaní sa na pláži, či na bazéne...pretože to, čo máme, máme poriadne odmakané. Ale to nikomu, kto žije vonku, nemusím vysvetľovať. Vždy platí staré dobré pravidlo: ”Ako si zariadiš, tak máš…” napísala Zuzka pod fotografiu v plavkách.

Kým väčšinou nasleduje množstvo obdivných a pozitívnych komentov, tentokrát sa sexi Zuzka dočkala viac kritiky. Ľudia si myslia, že tento strih plaviek jej absolútne nesadol a zbytočne jej pokazil postavu.

“Zuzka, mám vás rada, vždy vás sledujem, ste super, ale tieto plavky sú katastrofa a to vy máte top postavu...” napísala jedna a pridali sa ďalší, ktorí komentovali jej prsia, ktoré sa do plaviek nevedia zmestiť a pod pazuchami jej doslova vyliezajú von.

Čo poviete na jej plavky vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

Jamina je štíhla ako prútik vďaka synčekovi...

Súvisiace články

Najčítanejšie