Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najvyšší čas vytiahnuť letnú obuv: Tieto topánky sú absolútnym hitom sezóny
Zdielať na

Najvyšší čas vytiahnuť letnú obuv: Tieto topánky sú absolútnym hitom sezóny

Zdroj: Profimedia

Čo si obuť na nohy v horúčavách, aby ste sa cítili komfortne a zároveň si zachovali štýl? Spoznajte trendy tohtoročnej sezóny, ktoré si podmanili ulice metropol a influenceriek.

So stále teplejším počasím si už mnohé ženy doplnili šatník o tenšie a vzdušnejšie typy oblečenia, no pomaly si bude treba vymeniť aj obuv. Budú ešte trendy vaše sandálky z minulého roka, alebo si do horúceho počasia zvolíte radšej nejaké štýlové a pohodlné šľapky? Módni návrhári si pre nás aj túto sezónu pripravili niekoľko zaujímavých a rôznorodých topánok, že si z nich určite vyberiete aj vy!

Adam Ďurica prezradil, že práve prežíva najlepšie obdobie v živote...

Stĺpové podpätky

Ak sa necítite dobre na ihlových podpätkoch, stavte na veľmi módne stĺpové. Sú dosť široké na to, aby bol váš krok pevný a istý. Efektný široký pás okolo členku spolu s výraznou prackou vám zaistí sexi a zvodné nohy. Nebojte sa vziať si ich aj k širokým mom džínsam. Budete vyzerať veľmi trendy!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova),

Ploché šľapky

Trendy “našuchovačky” sú na horúce letné dni ideálnou a pohodlnou voľbou. Je len na vás, či si vyberiete minimalistické jednofarebné, alebo napríklad ozdobené mašľou či prackou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BEG MURAH ONLINE? (@kedai.sabila),

Lesklé

Metalické odlesky predovšetkým striebornej a zlatej farby patria tiež medzi hity sezóny. Môžete ich kombinovať s akýmkoľvek outfitom, pretože táto farebná škála je neutrálna a hodí sa ku všetkému tak, ako čierna. Nebojte sa trochu odviazať a zvoľte takéto topánky napríklad na letnú party alebo svadbu priateľov.  

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Quigley Goode (@officiallyquigley),

Svieža farebnosť

Neutralita a nadčasovosť sú alfou a omegou udržateľného šatníka, ale kto netúži po sviežich farbách za sprievodu letných slnečných lúčov? Rozžiarte svoj outfit aj vy! Hot kombináciou je ako minulý rok oranžová s ružovou, ktoré rozžiaria každú ženu. Na výslní je tiež fuchsiová, žltá, žiarivo limetková či výrazná zelená.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HUMANIC (@humanicshoes),

Sexi viazanie

Hitom nie je len osviežujúca farebnosť, ale predovšetkým efektné viazanie okolo členka, ktoré zaistí oporu kroku. Skúste sa s viazaním trochu pohrať a šnúrky si uviažte napríklad okolo nohavíc. Malý detail, ktorým vystúpite z davu!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tezza (@tezza),

Hranaté špičky

Veľkej popularite sa tešia hranaté špičky, ktoré zostávajú trendy už od minulého roka. Tieto sandálky vyzerajú pekne so šatami áčkového strihu, s plisovanou midi sukňou či cigaretovými nohavicami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tina | Style Appetite (@styleappetite),

Iný level žabiek

Niekto ich miluje a niekto by si ich na nohy nikdy nedal! V tejto sezóne sú trendom žabky s viazaním okolo členka či na podpätkoch. Možno si ich v takomto prevedení obľúbite aj vy!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa K A T I E P E A K E (@thesilvermermaidxo),

Jasmina Alagič je štíhla ako prútik, pritom vraj vôbec nie je športový typ!

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie