Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Matky sú nadšené z princeznej Charlotte: Aha, aká je rozkošná v outfite za pár eur
Zdielať na

Matky sú nadšené z princeznej Charlotte: Aha, aká je rozkošná v outfite za pár eur

Zdroj: Profimedia

William zverejnil najnovšie fotografie so svojimi tromi deťmi, no najviac pozornosti si vyslúžila práve malá Charlotte.

Narodeniny princa Williama pripadli v tomto roku presne na Deň otcov a tak pri týchto pekných dvoch udalostiach zverejnila kráľovská rodina jeho prekrásne zábery s deťmi.

Autorkou týchto milých fotografií je už tradične vojvodkyňa Kate. Okrem samotných záberov ju fanúšikovia vychválili aj za outfit, ktorý pri tejto príležitosti obliekla malej Charlotte.

Rovnako ako vojvodkyňa Kate, aj malá Charlotte sa stala módnou ikonou v podstate už od narodenia.

;

O šaty či svetríky, ktoré mala na oficiálnych udalostiach či pri fotografovaní, sa okamžite zvýšil záujem o sto percent, mnohé modely sa dokonca beznádejne vypredali.

Hoci by Kate mohla svojej dcérke kúpiť všetky luxusné a značkové šaty, ona sa snaží o presný opak. Nielen že vyberá nenápadné oblečenie z obchodov, ktoré si môžu dovoliť aj bežní smrteľníci, ale mohli ste si všimnúť, že Charlotte napríklad nosí všetky svetríky po svojom staršom bratovi. Rovnako aj Kate mala rovnaké kúsky na slávnostných udalostiach niekoľkokrát, za čo si získala sympatie mnohých ľudí.

Najnovšie si mamy z celého sveta zamilovali tento rozkošný outfit, ktorý mala na fotografovaní pri príležitosti 38. narodenín svojho tatina.

Detský džínsový overal s pruhovaným tričkom od Johna Lewisa stál iba 10 libier a takmer okamžite sa vypredal vo všetkých veľkostiach. Veľký záujem je aj o ružové plátené topánky za necelých 25 libier, ktoré sú rovnakej značky a idú na dračku.

Nie je všetko iba o peniazoch! Charlotte vyzerá rozkošne aj v oblečení za pár eur, súhlasíte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Charlotte Style (@princesscharlottestyleorg),

Súvisiace články

Najčítanejšie