Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Štýlová ikona alebo strašiak do maku? Outfit slávnej speváčky rozdelil fanúšičky módy
Zdielať na

Štýlová ikona alebo strašiak do maku? Outfit slávnej speváčky rozdelil fanúšičky módy

Zdroj: Profimedia

V posledných rokoch sa spevácka legenda zaradila aj medzi štýlové módne ikony, ktorá inšpiruje aj o polovicu mladšie ženy. Jedni ju obdivujú, podľa iných sem tam poriadne prestrelí.

Pred štyrmi rokmi prišla o svoju životnú lásku, nedávno sa musela rozlúčiť aj so svojou milovanou mamou. Napriek ťažkým životným skúškam Celine Dion na hudbu nezanevrela, práve naopak. S novým albumom odštartovala aj veľké svetové turné.

Celine Dion už niekoľkokrát potvrdila, že sa nebojí ani poriadne odvážnych kúskov!

Okrem toho, že sa Celine Dion musela vysporiadať s niekoľkými ťažkými životnými ranami, pravidelne bola na pretrase aj kvôli svojej extrémne štíhlej postave. Vyzerá to tak, že speváčka chytila druhý dych a práve hudbou prekonáva všetky problémy.

Celine pravidelne dokazuje, že je jej móda blízka a nebojí sa ani poriadne výrazných až extravagantných outfitov. Niekoľko takých predviedla aj naposledy v New Yorku, konkrétne v tomto outfite žiarila už z diaľky.

Čo poviete, svedčí jej tento veselý značkový outfit, alebo sa prikloníte k názoru, že to s farbami a kombináciami materiálov a vzorov prehnala? 

https://www.instagram.com/p/B9KlMTFgG0W/

celine dion

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/B9KQValnz6H/

Najslávnejšiu kanadskú speváčku môžete v rámci Courage World Tour vidieť napríklad aj v Prahe, kde 21. mája vystúpi po dlhých dvanástich rokoch.

Súvisiace články

Najčítanejšie