Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nedávno vychudnutá na kosť a teraz? Fíha, slávna speváčka vyzerá úplne inak!
Zdielať na

Nedávno vychudnutá na kosť a teraz? Fíha, slávna speváčka vyzerá úplne inak!

Zdroj: Instagram/Celine Dion

Ešte pred pár mesiacmi mali o ňu priatelia a fanúšikovia veľký strach, spevácka diva sa im začala doslova strácať pred očami. Našťastie, dala sa dokopy a dnes opäť žiari!

O populárnej speváčke Celine Dion (51) a jej extrémnej vychudnutosti sme písali už niekoľkokrát, preto sa tešíme, že sa toto v  jej živote konečne zmenilo.

Celine je na tom neporovnateľne lepšie!

Mnohí ľudia boli presvedčení, že Celine trpí anorexiou, ale odmieta si to priznať. Viackrát vyhlásila, že sa cíti výborne a nechápe, prečo majú ľudia neustálu potrebu riešiť jej váhu.

"Robím to pre seba. Chcem sa cítiť silne, krásne, žensky a sexi. Odmietam sa o svojej váhe baviť. Ak sa mi to takto páči, nemienim o tom diskutovať. Ak sa vám to nepáči, dajte mi pokoj," povedala pred pár mesiacmi.

Po zverejnení tejto fotografie sa začali množiť komentáre plné obáv ale aj kritiky na speváčkinu adresu. „Si úžasná speváčka, ale vyzeráš veľmi nezdravo!“ „Vyzerá tak krehko, že by mohla pri silnejšom dotyku spadnúť!“ písali jej fanúšikovia.

https://www.instagram.com/p/BybRlsuHRkz/?utm_source=ig_embed 

Obrovská zmena

Hoci Celine tvrdila, že je úplne v poriadku a cíti sa dobre, predsa len sa svojou váhou zaoberala. Ubehlo totiž iba pár týždňov a speváčka prekvapila nielen novým imidžom, ale aj zdravším výzorom. Je vidieť, že aspoň pár kíl pribrala a pravidelne posilňuje. Hoci je stále veľmi štíhla, jej telo vyzerá neporovnateľne lepšie, ako predtým.

https://www.instagram.com/p/B2n-0sqFBe7/

Celine Dion odštartovala svetové turné vo svojej rodnej Kanade a s novým sviežim účesom, ktorý si od leta nechala ešte viac skrátiť, vyzerala fantasticky!

Vyzerá to tak, že speváčka sa opäť nakopla a chytila druhý dych! Držíme jej palce!

https://www.instagram.com/p/B2k2jqCAVbw/

https://www.instagram.com/p/B2kxV9Aofve/

https://www.instagram.com/p/B2kuSGkIi79/

https://www.instagram.com/p/B2opZPUoAAs/

https://www.instagram.com/p/B2nABtmgUOs/

Súvisiace články

Najčítanejšie