Jasno
21°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Táto matka priznala zvláštne pravidlá, ktoré má pre svoje deti: Ženy sa do nej okamžite pustili
Zdielať na

Táto matka priznala zvláštne pravidlá, ktoré má pre svoje deti: Ženy sa do nej okamžite pustili

Zdroj: tiktok/meganneburnss

Asi každý rodič má úplne inú predstavu o tom, ako bude svoje deti vychovávať. Táto mama sa so svojimi zvláštnymi praktikami pochválila a ženy ju za ne poriadne skritizovali.

Meg je mladá atraktívna mama, ktorá má s partnerom dve dcérky. Ešte na začiatku tehotenstva si stanovila isté pravidlá, podľa ktorých bude svoje ratolesti vychovávať. A blonďavá zdravotná sestra má naozaj svojskú predstavu. 

Aj predstaviteľ filmového Harryho Pottera sa čoskoro stane otcom!

​Ak sa napríklad nechystajú von z domu, deti neprezlieka a necháva ich celý deň v pyžame. Dokonca ich ani každý večer neumýva. Voda vraj len zbytočne vysušuje ich pokožku. Staršiu dcérku pravidelne vyberie zo škôlky vždy, keď sa ako rodina niekam chystajú, keďže objavovanie "sveta tam vonku", je pre ňu oveľa dôležitejšie ako deň strávený práve v spomínanej škôlke. Najviac kritiky si vyslúžila však za to, že ak jej deti nechcú piť vodu, dá im ovocnú šťavu, ktorá je pre nich tiež vhodná. Hoci ženy Meg zasypali kritikou, ona si z nich ťažkú hlavu nerobí... Čo si myslíte vy?

@meganneburnss ✨ hot young mom era ✨ (on the one day a week i make effort ofc) #mumtok #momtoks #momlife #mumsbelike #fyp #fypシ #mumsoftiktok #foryou #fypage ♬ Smart Ways To Live - Smart Ways To Live

@meganneburnss Spend a friday with us ? #mumtok #momtoks #momlife #mumsbelike #fyp #fypシ #mumsoftiktok #fypage ♬ original sound - megs?

@meganneburnss Things i do as a mum others may hate ? #baby #babylove #babytiktok #mumtok #momtok #mumsontiktok #fyp #fypシ #mumsoftiktok ♬ Keeping Your Head Up (Jonas Blue Remix) [Radio Edit] - Birdy

<

@meganneburnss Replying to @katrinaf94 HOW LONG IS MY PARTNER AWAY? #mumtok #momtok #mumsoftiktokuk #fypシ #fyp #fypage ♬ original sound - megs?

/p>

Súvisiace články

Najčítanejšie