Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Koľko platí najznámejší slovenský multiotecko na svoje deti? Z tej sumy sa vám hlava zatočí!
Zdielať na

Koľko platí najznámejší slovenský multiotecko na svoje deti? Z tej sumy sa vám hlava zatočí!

Zdroj: facebook/barbora.richterova

Znie to neuveriteľne, no Boris Kollár bude už čoskoro pätnásťnásobný otec! Keďže ani s jednou z matiek svojich deti natrvalo nežije, na svojich potomkov musí platiť výživné…

Správa o tom, že Boris Kollár sa opäť čoskoro stane otcom, zrejme už nikoho neprekvapí. Podnikateľ má totiž v plodení detí zrejme záľubu. Hoci sám pred rokmi tvrdil, že stačilo, opak je pravdou. 

Otcom sa čoskoro stane aj predstaviteľ Harryho Pottera - Daniel Radcliffe.

​Je to len pár dní, čo svoje tehotenské bruško svetu odhalila Laura, ktorá účinkovala aj v jojkárskej speváckej súťaži X Factor. Odvtedy však prešla radikálnou premenou a svojím vzhľadom zaujala aj Kollára. S ním by mala totiž tvoriť pár a práve on je aj otcom jej nenarodeného dieťaťa. Dvojica to spolu ťahá už niekoľko mesiacov. V rozhovore pre čas.sk to potvrdila Kollárová bývalá priateľka Barbora Richterová. Tá totiž atraktívnu blondína u neho “načapala”, keď bola sama tehotná s druhým dieťaťom… Richterová, ako jedna z matiek detí známeho politika dokonca priznala, koľko jej platí výživné. 

Profimedia.sk

​Mesačne by jej mal na dve deti uhrádzať v hotovosti presne 3000 eur. Áno, je to pravda. Pýtala som sa Borisa, koľko platí každej matke. Povedal, že každá má rovnako, iba Andrea Heringhová má viac, a to sumu 4-tisíc eur. Keď som sa opýtala prečo, povedal, že ma do toho nič nie je. Ja nedostávam viac ako ostatné matky! Čo sa platieb týka, mne uhrádza výživné v 90 % prípadoch v hotovosti a myslím si, že je to tak aj u ostatných matiek,” priznala v rozhovore Richterová. A keďže nedostáva nič navyše, táto suma sa jej zdá byť nízka, preto sa s Kollárom bude súdiť o výživné. To by podľa jej predstáv malo byť 6000 eur na obe deti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie