Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zuzana Plačková sa pochválila TOP vychytávkou pre syna Diona: TOTO jej poradila Jasmina Alagič
Zdielať na

Zuzana Plačková sa pochválila TOP vychytávkou pre syna Diona: TOTO jej poradila Jasmina Alagič

Zdroj: instagram/queen.plackova

Pre svojho syna chce len to najlepšie! Zuzana Plačková ukázala novinku, ktorá jej má pomôcť pri starostlivosti o Diona. Videli ste už niečo takéto?

Zuzana to s prípravami na bábätko ešte počas tehotenstva nepreháňala a všetky potrebné veci kúpila až pár týždňov pred samotným pôrodom. 

​Asi všetkým bolo jasné, že pre svojho prvorodeného bude chcieť len to naj a bude ho poriadne rozmaznávať. Celebritná mamička svojmu Dionovi dopriala hneď niekoľko kočíkov, všetky top bábätkovské vychytávky aj výbavičku v zlatej farbe, ktorá pôsobí naozaj luxusne. "Dion dostal fľašku zo zlata, cumeľ zo zlata a ešte aj náramok s menom... Dovidenia," pochválila sa pred časom dojatá Zuzana. A to nie je všetko! Jasmina Alagič jej poradila prístroj, o ktorom mnohé mamičky ani len netušia, že existuje. Ten pripraví mlieko pre bábätko. "Nielen kávovar, ale už aj mliekovar existuje. Objednala som si, lebo Jasmina mi jeden odporučila... Uvidím, ako to bude mliečko robiť. Také výmysly sveta existujú, že normálne mi to uvarí mlieko pre dieťa. Hotová som z toho," neskrývala prekvapenie spokojná mamička. 

instagram/queen.plackova

Súvisiace články

Najčítanejšie