Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Vzácne FOTKY matky kráľovnej Alžbety II. z detstva: Neuveriteľné, Charlotte vyzerá ako jej kópia
Zdielať na

Vzácne FOTKY matky kráľovnej Alžbety II. z detstva: Neuveriteľné, Charlotte vyzerá ako jej kópia

Zdroj: Profimedia

O podobe malej princeznej a jej prababičky sa hovorilo už od jej narodenia, no až teraz sa ukázalo, že so svojou praprabičkou sú na fotkách z detstva na nerozoznanie!

Fanúšikovia kráľovskej rodiny sú po odhalení týchto vzácnych fotografií vo vytržení. Princezná Charlotte (7) akoby z oka vypadla svojej praprababičke! Vidíte tú neskutočnú podobu aj vy?

Hrad Glamis v škótskom Anguse na sociálnych sieťach zdieľal snímky princeznej Charlotte, ktoré porovnal s fotografiami jej praprababičky Elizabeth Bowes-Lyon, ktorú si všetci pamätajú ako kráľovnú matku. Bola mamičkou nedávno zosnulej kráľovnej Alžbety II. Je až prekvapivé, že doteraz si nikto tú zarážajúcu podobu nevšimol, píše Daily Mail. 

Profimedia

„Keď si náš archivár prezeral fotografie mladej lady Alžbety, všetci sme sa zhodli, že je tu nápadná rodinná podobnosť s jej prapravnučkou princeznou Charlotte. Vidíte aj vy tú podobu?“ napísali k záberom zástupcovia hradu v Škótsku. 

Takmer všetci fanúšikovia na sociálnych sieťach, ktorí fotografie okomentovali sa zhodli v tom, že podobnosť princeznej Charlotte s praprababičkou je naozaj neuveriteľná a úsmev majú absolútne totožný. Vidíte tú podobu aj vy?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tatler (@tatlermagazine)

Súvisiace články

Najčítanejšie