Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
TOTO poteší všetky deti: Paci Pac odohrajú špeciálny koncert plný prekvapení
Zdielať na

TOTO poteší všetky deti: Paci Pac odohrajú špeciálny koncert plný prekvapení

Zdroj: TV JOJ

Po úspešnej Dúhalke a Spievankove vám televízia JOJ už o pár dní prinesie ďalší super koncert pre všetky deti! Tentoraz vám svoju šou predstaví populárna dvojica Paci Pac.

Paci Pac si pre všetkých svojich fanúšikov v spolupráci s televíziou JOJ pripravili niečo naozaj špeciálne! 

Ako dokážu umelci z Paci Pac zaujať deti? Tu je ich trik!

Po vynútenom prerušení šnúry Paci Pac a kamaráti, odohrajú konečne koncert v plnej zostave, so všetkým, čo k ich chytľavému predstaveniu patrí. Krásne kulisy, LED projekcia a veselé postavičky ako bláznivý pán Trampolíny, vegetariánsky Levík Leo alebo obrovský dupajúci Slon, vás nenechajú doma obsedieť a môžete sa tak pripraviť na riadnu žúrku! JOJka sa naopak postará o profesionálny zvuk, obraz a svetelné efekty, aké ste ešte nevideli. No máte sa na čo tešiť, lebo my sa už nevieme dočkať!

pacipac.sk

Všetci, ktorí si chcú pozrieť muzikálovo-divadelné predstavenie na veľkom koncertnom pódiu s nádhernými kulisami a kostýmami, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku. Cena lístka je 3,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite online na www.joj.sk. Každý, kto má vo štvrtok 7.5. o 10:00 hod. iný program, môže si predstavenie pozrieť v archíve, kde bude do piatka 8.5. do 18:00 hod. 

Užite si jedinečné predstavenie Paci Pac už 7. mája o 10:00 hod. na www.joj.sk!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie