Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Je medzi interpretmi pre deti rivalita? Dúhalka priznala pravdu
Zdielať na

Je medzi interpretmi pre deti rivalita? Dúhalka priznala pravdu

Zdroj: Facebook/Dúhalka

Rodičia a ich deti si v súčasnosti môžu vyberať medzi umelcami, ktorí robia hudbu a program pre deti. Hoci sa na pódiu všetci tvária ako kamaráti, je to tak aj v zákulisí?

Princezná z krajiny za Dúhou je populárna medzi deťmi prostredníctvom YouTubu, CD alebo digitálnych platforiem. V slovenských domácnostiach sa často objavuje vďaka Detskej televízii JOJKO, ktorá začiatkom roka začala vysielať seriál pre deti od tvorcov Dúhalky s názvom Sníček a Dúhalka.

Už dnes poobede si môžete vychutnať interaktívny online koncert Dúhalky

​V rámci svojho koncertného programu mala tento rok princezná Dúhalka absolvovať desiatky až stovky koncertov po Slovensku. Avšak situácia so šírením vírusu COVID-19 je natoľko vážna, že všetky plánované podujatia sú nateraz preložené na neurčito, niektoré zrušené úplne.

Avšak vďaka stránke www.joj.sk bude môcť Dúhalka už čoskoro zavítať naživo do izbičiek detí na Slovensku. Unikátny projekt vznikol na základe iniciatívy televízie JOJ, ktorá ponúkla priestor na odohratie živého koncertu Dúhalky prostredníctvom LIVE STREAMU. Živé vystúpenie môžete vidieť už v nedeľu, 26. apríla o 17.00 hod. Všetky deti a ich rodičia, ktorí majú záujem byť súčasťou tohto skvelého živého koncertu, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 3,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite.

KÚPIŤ LÍSTOK

Ako vychádza s ostatnými umelcami?

V súčasnosti je na trhu množstvo interpretov pre deti, ktorí ponúkajú naozaj zaujímavú hudbu. Pre rodičov a ich ratolesti je niekedy ťažké vybrať si favorita. Panuje v zákulisí medzi interpretmi pre deti rivalita? "Nemám pocit konkurencie, či rivality. Skôr si ich ako kolegov veľmi vážim a oceňujem, akí sú vytrvalí a kreatívni. Určite je toto obdobie ťažké pre každého z nich, resp. z nás, avšak sledujeme sa navzájom, aj si robíme také interné spätné väzby. A napríklad medzi našim tímom a tímom z TV Jojko vznikli príjemné priateľské vzťahy počas výroby seriálu pre deti Sníček a Dúhalka. Bola to najlepšia atmosféra a tá nám zostala... Dúfam, že navždy..." hovorí Dúhalka a dodáva: "Spomínam si na svoj prvý mega festival, kde som mala pred vystúpením veľkú trému. Celú noc som nespala, pretože som myslela na to, aby som deti nesklamala a tiež mi v hlave rezonovali veľké mená: Fíha Tralala, Miro Jaroš... Ale niektorí, už teraz moji kolegovia z brandže, ma veľmi milo privítali a dodnes ďakujem Mirovi Jarošovi a jeho kapele. Tréma okamžite zmizla po niekoľkých povzbudivých slovách. Zároveň si myslím, že každý z nás robí iný druh hudby, robí to inak a to je dobré. Dnešné deti majú možnosť vybrať si z ponuky mnohých kvalitných projektov. No a potom je to už iba o sympatiách..." priznala Dúhalka. 

TV JOJ

KÚPIŤ LÍSTOK

O čom bude koncert?

V rámci koncertu Dúhalka zaspieva pesničky zo svojho debutového albumu V krajine za dúhou. Pomocou piesní pomôže deťom sa naučiť, alebo si zopakovať dni v týždni, farby, čísla, mesiace v roku a podobne. Určite nebude chýbať ani obľúbená pieseň Semafór, ktorá obsahuje prvky dopravnej výchovy a mesačne má na YouTube takmer 2 milióny videných minút. Deti sa dozvedia viac o počasí, dúhe ale aj o nezbedných kvapkách dažďa vďaka skladbe Krajina za dúhou, ktorá je v súčasnosti nasledovanejšou pesničkou na kanáli Dúhalka.

Určite nebudú chýbať skladby zo seriálu Sníček a Dúhalka a vďaka nim sa deti nielen dobre zabavia, zatancujú si, ale naučia sa základy hudobnej teórie (pesnička Noty) ale aj správne si umývať ruky(pesnička Vaňa), čo je v tomto období veľmi aktuálne.

Vyzývame aj starých rodičov a všetkých, ktorí chcú v týchto dňoch urobiť radosť deťom a dopriať im veselé pesničky Dúhalky, môžete kúpiť lístok a darovať ho. Koncert sa prenáša naživo v presne určenom čase a v archíve zostane po dobu 30 hodín.

Dúhalka a televízia JOJ sa už tešia na ONLINE koncert pre všetky deti a prajú vám fantastický zážitok. Viac informácii nájdete na facebookovej stránke Dúhalka, na Instagrame duhalka_music a na stránke  www.joj.sk.

Súvisiace články

Najčítanejšie