Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nepreháňa to? Mladý Beckham má vyše 70 tetovaní venované manželke, pozrite sa na to najnovšie!
Zdielať na

Nepreháňa to? Mladý Beckham má vyše 70 tetovaní venované manželke, pozrite sa na to najnovšie!

Zdroj: Profimedia

Láska sa dá prejavovať rôznymi spôsobmi, napríklad aj tetovaním na tele. Brooklyn Beckham je kresbami na telo doslova posadnutý, alebo skôr svojou manželkou, ktorej venoval väčšinu z nich.

Miliardársku dedičku Nicolu Peltz si Brooklyn Beckham zobral minulý rok v apríli. Mega honosná svadba ich vyšla viac ako 440 miliónov dolárov, predstavte si, že iba za vlasy a make-up mala nechať Peltz stotisíc dolárov, pripomína pagesix.com.

Brooklyn Beckham svoju manželku zbožňuje natoľko, že si nechal urobiť už vyše sedemdesiat tetovaní, ktorej venoval práve jej. Dôkazom jeho stále silnej lásky má byť aj jeho najnovšia kerka, ktorú si nechal urobiť na ramene. Nachádza sa na ňom o tvár jeho manželky Nicoly Peltz a prvýkrát ho odhalil počas rozhovoru v programe The Rundown. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa E! News (@enews)

„Polovicu tela mám pokrytú odkazmi na ňu. Je to totálne návykové, hlavne, ak niekoho milujete,“ vysvetlil 23-ročný Brooklyn, ktorý si krátko po svadbe nechal vytetovať napríklad slovo „married“, čiže „ženatý“, na zadnej strane krku má vytetované manželkine oči, na hrudi má jej priezvisko Peltz a v zbierke keriek má tiež meno Gina, ktoré si nechal urobiť na poctu babičky svojej manželky. 

Nicola je vraj zakaždým dojatá, ak si z lásky k nej dá spraviť ďalšie tetovanie, čo je síce milé, no predstavte si, že by sa po čase toto manželstvo predsa len rozpadlo. Sedemdesiat tetovaní by sa asi odstraňovalo veľmi ťažko...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lotus Magazin (@lotusmagazines)

Súvisiace články

Najčítanejšie