Polojasno
16°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Obézna žena schudla aj bez cvičenia: TAKTO zhodila polovicu z pôvodnej váhy
Zdielať na

Obézna žena schudla aj bez cvičenia: TAKTO zhodila polovicu z pôvodnej váhy

Zdroj: Profimedia

Dvojnásobná mama sa obrovskej nadváhy zbavila vďaka kompletnej zmene jedálnička. Pozrite sa, čo všetko zmenila, aby kilá navyše išli dole ako po masle.

31-ročná kaderníčka a vizážistka Ali Bruch z Wisconsinu schudla sedem konfekčných veľkostí bez toho, aby vstúpila do posilňovne. Predtým vážila 126 kíl a bola klasifikovaná ako morbídne obézna. Po návšteve obchodu s oblečením, kde jej predavačka odporučila plus-size oddelenie, sa rozhodla pre radikálnu zmenu, informuje Daily Mail.

„Kedysi som skonzumovala až 8-tisíc kalórií denne,“ priznala mladá mamička. „Prejedala som sa vždy, keď som pociťovala úzkosť, po jedle som siahla či som bola šťastná alebo smutná. Už ráno som začala lupienkami, prešla som na sladkosti, pravidelne som jedla fast foody a jedlá na donášku, ako pizza a hamburgery, úplne som nad sebou stratila kontrolu,” spomína Ali a dodáva, že nadváha jej ničila život.  

„Nevládala som ani behať za svojou dcérou. Celodenné státie v práci mi spôsobovalo bolesti, opúchali mi členky,” vymenúva Ali ďalšie dôvody, pre ktoré už nemohla ďalej čakať.

Pomohla jej keto diéta 

Ali sa inšpirovala chudnúcou premenou inej ženy a stavila na keto diétu. Úplne sa vzdala cukru a obmedzila denný príjem sacharidov na 20–30 g. V priebehu dvoch rokov sa jej podarilo zhodiť až polovicu svojej pôvodnej váhy.  

"Dávala som si malé, dosiahnuteľné ciele, aby som si udržala sústredenie a motiváciu," povedala jeden z krokov, ktorý jej výrazne pomohol.  

„Kontrola porcií a intuícia sú kľúčom k môjmu úspechu. Zásoby zdravých snackov doma mi pomohlo zbaviť sa nezdravého “mlsania”, vysvetľuje a zároveň dodáva, že neuveriteľne jej pomohla aj podpora blízkej rodiny a priateľov.

Veľká strata kilogramov však spôsobila aj to, že Ali zostalo obrovské množstvo nadbytočnej kože, preto si ju nedávno nechala chirurgicky odstrániť. Úpravou prešiel aj jej hrudník a teraz sa cíti konečne šťastná a fit vo svojom tele.   

„Konečne môžem behať so svojimi deťmi v parku. Môžem hrať futbal so svojím synom, nehanbím sa s dcérou skočiť v plavkách do bazéna. Som šťastná, že som to dokázala urobiť pre seba, ale ešte viac ma teší, že som to urobila pre svoje deti,” povedala na záver sympatická mamina. Klobúk dole, vyzerá fantasticky!    

Profimedia

  

Súvisiace články

Najčítanejšie