Polojasno
24°
Bratislava
Tadeáš
25.6.2024
Matka 4 detí svoje telo nenávidela, dnes predvádza bikiny na móle: Nemám sa za čo hanbiť!
Zdielať na

Matka 4 detí svoje telo nenávidela, dnes predvádza bikiny na móle: Nemám sa za čo hanbiť!

Zdroj: Profimedia

Kým mnohé ženy stopy po tehotenstvách skrývajú, ona sa s nimi vyrovnala práve tak, že ich zdieľala s celým svetom. Najnovšie si splnila sen a stala sa z nej modelka!

Sarah Nicole Landry (39) si na sociálnych sieťach vybudovala obrovskú základňu vďaka promovaniu sebalásky a body positivity. Influencerka, ktorá predtým pohŕdala svojim „nedokonalým“ telom, ho dnes hrdo vystavuje nielen na sieťach, ale už aj na prehliadkovom móle, píše ca.style.yahoo.com.

Časy, keď sa na módnych prehliadkach ukazovali iba extrémne štíhle modelky, sú už našťastie preč. Dnes pre popredné značky predvádzajú ženy a muži s telami všetkých tvarov a konfekčných veľkostí. Môžete tak zahliadnuť faldíky, pomarančovú kožu alebo strie.   

Do tejto kategórie patrí aj Sarah, ktorá nedávno predvádzala pre značku Sports Illustrated v Miami. Keď sa pochválila na Instagrame fotkou v bikinách, sledujúci rozhodne nešetrili chválou.

„Počuť chválu za niečo, čo som na sebe kedysi nenávidela, a k tomu na prehliadkovom móle, to je teda niečo. Bolo to magické a ďakujem, že bol ten moment zdokumentovaný, aby som vedela, že sa naozaj stal,“ povedala dojatá blondínka. 

Štvornásobná mamička apeluje na ženy, aby sa mali rady také, aké sú. A na ich partnerov, aby ich podporovali. Sama má vo svojom mužovi veľkú oporu a je to poznať.   

"Moje telo možno nie je podľa všetkých kritérií perfektné, ale pre mňa už dokonalé je. Cítim sa teraz oveľa sebavedomejšia, slobodnejšia a neustále si pripomínam, že moje telo nemá nič spoločné s mojou vlastnou hodnotou," dodáva na záver  výnimočná modelka, ktorá sa stala inšpiráciou pre mnoho žien z celého sveta.  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie