Polojasno
24°
Bratislava
Tadeáš
25.6.2024
Českom otriasla tragédia: Speváčku mal zavraždiť vlastný manžel, ktorý následne spáchal samovraždu
Zdielať na

Českom otriasla tragédia: Speváčku mal zavraždiť vlastný manžel, ktorý následne spáchal samovraždu

Zdroj: Profimedia.sk

Verejnosťou, rodinou a jej fanúšikmi otriasla tragédia, aká tu už dávno nebola. Českú speváčku, známu ako Victoriu Velvet, mal v tureckej Ankare zastreliť jej vlastný manžel. Svedkom mali byť aj ich deti!

Victoria sa pred viac ako pätnástimi rokmi vydala za zahraničného podnikateľa Davida Thomasa Blytha. Istý čas spoločne žili v Česku, no potom sa odsťahovali do tureckej Ankary. Aj tu sa jej podarilo zažiariť a bola populárna, keďže organizovala rôzne akcie. 

S manželom sa im tak podarilo dostať sa medzi miestnu smotánku a mnohí ich mali veľmi radi. Aj preto je pre mnohých šok, čo sa stalo. Tragédia sa, podľa tureckého portálu turkiyegazetesi.com mala odohrať v ich dome. Po hádke mal na Victoriu manžel vytiahnuť zbraň a zastreliť ju. Po incidente spomínanú zbraň otočil na seba a tiež sa zastrelil. "Dvojica sa mala z neznámeho dôvodu začať hádať, hádka rýchle prerástla do bitky a manžel zobral pištoľ, namieril ju na svoju ženu a začal strieľať, potom rovnakou zbraňou spáchal samovraždu. Keď sa to stalo, ich tri deti boli doma. Jedno z nich vypovedalo, že hádka začala kvôli maminkiným správam v mobile," píšu turecké médiá. 

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie