Skoro jasno
22°
Bratislava
Tadeáš
25.6.2024
Dvojnásobný držiteľ Oscarov je bez peňazí: Kevin Spacey prišiel aj o vlastný dom
Zdielať na

Dvojnásobný držiteľ Oscarov je bez peňazí: Kevin Spacey prišiel aj o vlastný dom

Zdroj: Reuters

Patril medzi uznávaných a najlepšie platených hercov v Hollywoode, no početné sexuálne obvinenia ho úplne zničili. Kevin Spacey priznal, že prišiel o všetok majetok a nebude mať, kde bývať.

Znie to neuveriteľne, no hviezda mnohých filmových trhákov a hlavný hrdina kultového seriálu Dom z kariet prišiel o všetko! Spaceyho v nedávnej minulosti hneď niekoľko mužov obvinilo zo sexuálneho obťažovania. Svoje meno sa snažil očistiť na súdoch, čo sa mu aj nakoniec podarilo, no kauzy ho zničili nielen psychicky, ale aj finančne. 

​​Jeho dlhy dosahujú do výšky niekoľkých desiatok miliónov eur, ktoré nedokáže splatiť. Po obvineniach ho totiž vyhodili nielen zo spomínaného seriálu, ale ako s hercom s ním nikto nechcel spolupracovať. V emotívnom rozhovore v talkšou Piers Morgan Uncensored priznal, že je na pokraji vyhlásenia osobného bankrotu. "Tento týždeň mi v Baltimore, kde som doteraz býval, zabavujú dom. Môj dom sa predáva v dražbe, takže si musím svoje veci uložiť do skladu... Nie som si istý, kde teraz budem bývať...Nemôžem platiť účty, keďže dlžím peniaze. Stále ich ešte veľmi veľa dlžím. Áno, som zadlžený..." priznal so slzami v očiach. Spacey tak prišiel o všetky úspory, ktoré mal. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kevin Spacey (@kevinspacey)

Súvisiace články

Najčítanejšie