Polojasno
25°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
Po dlhej dobe sa ukázala v spoločnosti a ľuďom vyrazila dych: TAKTO teraz vyzerá Susan Boyle
Zdielať na

Po dlhej dobe sa ukázala v spoločnosti a ľuďom vyrazila dych: TAKTO teraz vyzerá Susan Boyle

Zdroj: Profimedia

Fenomenálna speváčka so silným príbehom sa preslávila po celom svete, no v posledných rokoch sa držala skôr v ústraní, až doteraz! Pozrite sa, ako sa zmenila!

Keď sa Susan Boyle (63) pred pätnástimi rokmi postavila pred porotu najznámejšej talentovej šou Britain´s Got Talent, nikto neveril, že by mohla zanedbaná staršia speváčka s Aspergerovým syndrómom zaujať. Keď však vypustila prvé tóny, ľudia zostali absolútne ohromení, rovnako ako aj porota, pripomína denník metro.co.uk. 

Zo Susan sa stal zo dňa na deň svetový fenomén. Pieseň „I Dreamed A Dream“ od Les Miserables v jej podaní si na youtube pozrelo viac ako 60-miliónov ľudí, čím sa dostala medzi päticu najúspešnejších nahrávok sveta. 

Susan Boyle sa po výhre v súťaži zmenil celý život. Predala viac ako 25-miliónov albumov, má na konte niekoľko zápisov v Guinessovej knihe rekordov, bola hosťom v mnohých známych televíznych reláciách a v šoubiznise snáď neexistuje nikto, kto by jej meno nepoznal.

Odvrátená strana slávy 

Žiaľ, vzhľadom na diagnózu fenomenálnej speváčky, bol obrovský tlak a záujem o jej osobu natoľko vyčerpávajúci, že krátko po naštartovaní kariéry snov, musela s odborníkmi riešiť svoje psychické zdravie.  

Suzan sa po čase na scénu vrátila, dokopy vydala už 8 albumov, prešla aj fantastickou zmenou imidžu a vyzeralo to, že si konečne slávu, úspech a zarobené milióny konečne aj užíva. Žiaľ, po niekoľkých verejných vystúpeniach o nej opäť nebolo počuť a fanúšikovia začali mať obavy o jej zdravie.  

Sama Susan po čase priznala, že prekonala mŕtvicu a preto sa na dlhšiu dobu odmlčala. 63-ročná výnimočná speváčka sa pred pár dňami prekvapivo objavila na udeľovaní cien Pride of Scotland a svojím očarujúcim vzhľadom všetkým prítomným vyrazila dych.  

Profimedia

Susan zažiarila na červenom koberci v bledoružovej kombinéze zdobenej páperovými rukávmi, nový svieži účes, mejkap a najmä úsmev jej veľmi pristali.  

„Cítim sa poctená, že som tu. Toto je neuveriteľný večer oslavujúci výnimočných ľudí, ktorí si zaslúžia špeciálne uznanie. Každý, kto ide nad rámec, by mal byť ocenený,“ povedala Susan, ktorá potešila fanúšikov, keď ohlásila, že je späť.   

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie