Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Celebrity, ktoré sa zamilovali do svojich fanúšikov: Týmto bežným smrteľníkom sa splnil sen!
Zdielať na

Celebrity, ktoré sa zamilovali do svojich fanúšikov: Týmto bežným smrteľníkom sa splnil sen!

Zdroj: instagram/mattdavelewis

Asi každý bol niekedy vo svojom živote platonicky zamilovaný do niektorej zo známych tvárí z obrazovky. Snívali o tom, aké by to bolo, žiť s ňou. A týmto sa ich sen premenil na skutočnosť.

O kom ste snívali vy? Niektoré ženy tajne túžili po Bradovi Pittovi, Karlovi Gottovi, iné očaril Tomáš Maštalír. Niektorým sa ich sen aj naozaj premenil na skutočnosť a so svojou platonickou celebritnou láskou aj začali randiť...

Podľa známych celebrít vzniklo už množstvo zaujímavých produktov. A toto je jeden z nich.

​​Hollywoodsky herec Matt Damon spoznal svoju manželku náhodne v jednom bare, kde pracovala. Aj ona bola, rovnako ako mnoho žien, jeho fanúšičkou. Preskočila medzi nimi iskra. Po trojročnej známosti sa v roku 2006 zosobášili a dodnes sú spolu šťastní. Pred mnohými rokmi patril John Travolta medzi populárne idoly, o ktorom snívala nejedna žena. Snívala o ňom aj Kelly Preston, ktorá sa s ním v roku 1987 zoznámila počas nakrúcania istého filmu. Po štyroch rokoch si povedali "áno" a žili spolu až do jej smrti pred pár rokmi. Návrhár šperkov Adam Shulman bol bláznivo zamilovaný do Anne Hathaway. S herečkou ho napokon v roku 2008 zoznámili spoloční známi a hoci to chvíľku trvalo, napokon spolu začali chodiť. Dnes sú šťastní rodičia dvoch spoločných detí. Celebritná kaderníčka Jillian bola roky zamilovaná do herca Patricka Dempseyho. Po troch mesiacoch od ich prvého rande sa nasťahovali do spoločného domu a od roku 1999 sú manželia. Angela Jones bola fanúšička série o Harry Potterovi a pracovala ako plánovačka spoločenských akcii v jednom z filmových štúdií. Keď sa tu objavila hviezda z Pottera Matthew Lewis, okamžite sa do neho zamilovala. Po dvoch rokoch randenia sa zosobášili. 

​Matt Damon s manželkou Camilou

Profimedia

​John Travolta a Kelly Preston

John Travolta

Profimedia

Anne Hathaway a Adam Shulman

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa redbookmag (@redbookmag)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Patrick Dempsey (@patrickdempsey)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Lewis (@mattdavelewis)

Súvisiace články

Najčítanejšie