Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ako vyzerá jedlo, s ktorým Dominika Cibulková už 14 kíl schudla? Takto!
Zdielať na

Ako vyzerá jedlo, s ktorým Dominika Cibulková už 14 kíl schudla? Takto!

Zdroj: Profimedia.sk

Ak človek naozaj chce schudnúť, tak sa mu to musí podariť. Dominika Cibulková si pred pár týždňami zaumienila, že dokopy zhodí 22 kíl. Ako je na tom po štyroch mesiacoch?

Dominika sa rozhodla, že zatočí s popôrodnými kilami a dostane sa opäť do formy. Športovkyňa svoju chudnúcu výzvu zdieľa aj na sociálnych sieťach, aby motivovala iné ženy. A tie aj naozaj nakopla!

​Najťažšie na celom jej chudnutí bolo, že musela radikálne zmeniť práve svoj jedálniček. Dominika je známa tým, že miluje dobré jedlo, ktoré si doteraz neodopierala. Čo sa týka stravy, menu jej robia presne na mieru tak, aby chudla a pritom nestrácala svalovú hmotu. A pod dohľadom profesionálov Cibulková systematicky chudne! Za 4 mesiace je ľahšia o 14 kíl! "Je na tom brutálne vidno, že mám super nastavenú stravu, pretože strava je v mojom prípade strašne dôležitá...Cítim sa fantasticky a mám z toho strašnú radosť," priznala. K zdravej a chutnej strave pridala aj pohyb - kardio cvičenie. Športovkyňa však priznala, že pri dvoch malých deťoch toho času na pohyb nemá toľko ako kedysi... 

Instagram/domicibulkova

Instagram/domicibulkova

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Najčítanejšie