Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Túžite po tom, aby si vás všetci zamilovali? Stačí sa spoľahnúť na tieto triky
Zdielať na

Túžite po tom, aby si vás všetci zamilovali? Stačí sa spoľahnúť na tieto triky

Zdroj: Profimedia.sk

Chcete na niekoho urobiť silný prvý dojem, aby si vás navždy zapamätal? Stačí použiť zopár z týchto jednoduchých trikov, ktoré jednoznačne zafungujú!

Chceli by ste, aby si vás ľudia už po prvom stretnutí obľúbili? Podľa vedcov z amerických a kanadských univerzít a postrehov psychológov, stačí použiť niektoré z týchto trikov a úspech máte zaručený. 

Nie nadarmo sa hovorí, že to najcennejšie, čo máme, je čas. Ak ho často trávite s istou skupinou ľudí a v tým najťažších chvíľach podáte pomocnú ruku, zamilujú si vás. Ak sa s niekým rozprávate, skúste nenútene kopírovať jeho gestá a mimiku. Zrkadlíte tak jeho správanie a budete mu okamžite sympatický. Ak sa niekomu niečo výnimočné podarí, pochváľte ho! Pokojne to robte aj pred ostatnými. Človeka, ktorý druhého často chváli, mnohí považujú za dobráka. Ak z vás vyžaruje dobrá nálada a rozdávate úsmevy na všetky strany, nielenže budete sympatický, ale si vás aj ľahšie zapamätajú.

Pixabay.com

Ak ste v skupinke ľudí, s ktorými sa rozprávate, oslovujte ich menom. Vyjadrujete tým jednoducho to, že si ich vážite. Rovnako dobre zapôsobíte, ak budete pôsobiť milo a priateľsky. Ak chcete zapôsobiť, nechajte ľudí, s ktorými ste sa stretli, aby sa vás vyrozprávali. Zapamätajú si vás ako toho, kto si ich naozaj vypočul. Nie je na škodu, ak si niekedy priznáte svoje omyly. Ukázať svoju slabšiu stránku nie je zlyhanie...

Súvisiace články

Najčítanejšie