Jasno
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Veľký horoskop na február: Koho opustí láska a kto bude čeliť zaujímavým výzvam?
Zdielať na

Veľký horoskop na február: Koho opustí láska a kto bude čeliť zaujímavým výzvam?

Zdroj: unsplash/abbat

Pre ktoré znamenia bude druhý mesiac nového roka úspešný na poli lásky a koho čaká viac šťastia v práci? Zistite to hneď!

Kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty? Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac február!

Baran  

Milí Barani, február komplikuje vzťahy. Ste nastavení kriticky a zameriavate sa na hlúposti, ktorými si kazíte klímu. Našťastie si okolo 15. uvedomíte, že si takýmto správaním škodíte. Na pracovisku sa môžete tešiť na zaujímavé výzvy. Z vesmíru k vám prúdia skvelé nápady, a tiež dokážete vyriešiť problémy, s ktorými si neporadia ani skúsenejší kolegovia. Máte šancu na úspech. Oplatí sa však strážiť útraty.  

Profimedia

Býk  

Februárové dni sú o náladách. S vašim znamením lomcujú emócie a hlavne prvá polovica mesiaca prináša časté výkyvy. Dávajte pozor na žiarlivosť a premýšľajte nad tým, čo sa chystáte povedať alebo urobiť. Čerstvo zadaní by inak mohli prísť o svoju lásku. V zamestnaní sa vám nedarí dosiahnuť vytúženú métu. Tiež sa môžu objavovať nezhody s nadriadenými aj kolegami. Okolo 8. februára vás poteší finančná injekcia.  

Blíženci  

Zrodenci Blížencov môžu mať pocit, že ich milostný život vo februári zablúdil do slepej uličky. To sa ale zmení a po 16. februári Afrodita vylepšuje vašu náladu. Nezadaní by mali mať oči na stopkách. Vo vašej blízkosti sa pohybuje niekto, kto stojí o vašu priazeň. Na pracovisku ste po celý mesiac veľmi ambiciózny. Máte veľa inšpirácie a nebojíte sa ísť neprešliapanou cestou. Nadriadený je ale dosť náročný.  

Profimedia

Rak  

V zamestnaní sa snažíte ukázať svoje silné stránky a bojujete o lepšie miesto na slnku. Opatrne našľapujte v kolektíve, pretože medzi kolegami môžu vyvstať boje. Napriek počiatočným problémom a prekážkam však vesmír predpovedá úspech! Zadaní Raci sa v prvej polovici februára s partnerom veľmi nezhodujú. Dochádza k častejšiemu nedorozumeniu. Netlačte na pílu, už čoskoro sa medzi vami všetko ujasní a nálada sa upokojí.   

Lev  

Zadaní zrodenci Leva sa vo februári stretávajú s komunikačnými prekážkami. Náprotivok je veľmi náladový a na vás bude, aby ste jeho výkyvy vybalansovali. Vaša trpezlivosť ale má svoje medze, preto sa hádke nevyhnete. Po nej sa prečistí vzduch a budete môcť konštruktívne riešiť, čo so vzťahom. V zamestnaní vám chýba motivácia. Akoby na vás dopadla zimná únava. Tiež môžete mať problémy vyjsť s niektorými kolegami. 

Profimedia

Panna  

Prvá polovica februára sa odohráva pod taktovkou Venuše, ktorá sľubuje romantiku a nové zoznámenie. Užívate si spoločenský raj, počas ktorého môžete získať zaujímavé kontakty. V pracovnej sfére si dávate záležať, aby ste nepošliapali svoje dobré meno. Podávate fantastické výkony a nezmierite sa s priemerom. Od 23. februára ale pozor na preťaženie a následné chyby z nepozornosti. Nezabúdajte na odpočinok.  

Váhy  

Milé Váhy, skraja februára zažívate vo vzťahoch horúce chvíle. Hlavne čerstvo zadaní majú dojem, že im ich známosť neprináša také potešenie. Navyše vás v polovici mesiaca prekvapí zoznámenie sa s človiečikom, ktorý si ihneď získa vaše sympatie. Takže rošáda na šachovnici je takmer stopercentne istá. Aj v zamestnaní sa najskôr objavujú prekážky, aby vám dali následne ochutnať sladkú chuť víťazstva. 

Profimedia

Škorpión  

Zrodencov Škorpióna čaká náročný mesiac, kedy zo seba však vydajú to najlepšie. Poznať je to hlavne v zamestnaní, kde musíte prekonávať jednu prekážku za druhou. Prichádzate so skvelými nápadmi, ale u nadriadených nenájdete pochopenie. Veľakrát vás to privedie k myšlienke, či by ste nemali hľadať šťastie inde. Do 15. februára môžete tiež urobiť zmenu v láske. Čerstvé páry sa rozhodnú nestrácať čas s nevhodným amantom.   

Strelec  

V druhom mesiaci tohto roku sa na vás usmieva kňažka lásky. Vďaka jej priazni sa môžete od 16. zoznámiť s veľmi príjemným človekom. Váš idol bude jedno veľké prekvapenie, čo vás ohromne priťahuje. Aj v zamestnaní sa môžete tešiť na lukratívne ponuky. Nerozhodujte sa ale podľa nálady – dôležité životné kroky treba premyslieť. Doprajte si na čas. K psychickej pohode vám prospeje kontakt s priateľmi. 

Profimedia

Kozorožec  

Február prináša príjemné prekvapenie v milostnom živote. Osvieženie vzťahov pomôže dlhoročným párom, nezadaní Kozorožci dostanú príležitosť objaviť svoju spriaznenú dušu. Do 15. februára využite priaznivé postavenie Venuše a snažte sa byť v tejto oblasti aktívnejší. Tiež Mars v príjemnom trigóne s Uránom pracuje vo váš prospech. Nebojíte sa výziev a skúšate nové pracovné postupy. Kariérne sa vám bude dariť.   

Vodnár  

Milí Vodnári, valentínsky mesiac prináša paradoxne problémy do milostného života. Nebudete mať núdzu o pozornosť opačného pohlavia, ale ste veľmi prelietaví. U žiadneho nápadníka nevydržíte dlho. V druhej polovici februára vás navyše prehnaná pozornosť okolia rozčuľuje. Opatrní buďte v záležitostiach, ktoré súvisia s financiami. Vyhnite sa podpisovaniu zmlúv a rozhodne nikomu nepožičiavajte peniaze na dobré slovo.  

Profimedia

Ryby  

Prechádzate skvelým obdobím, keď vás môže stretnúť nová láska. Do 15. februára majte oči na pozore, pretože nápadníka máte blízko seba. Fyzická príťažlivosť medzi vami je ohromná, nie je divu, že randenie bude mať rýchly spád. Na pracovisku síce máte čo ponúknuť, ale dosť sa podceňujete. Znížená sebadôvera nie je na mieste. Ste šikovní a vaše pracovné výsledky hovoria samy za seba. Vo voľnom čase odpočívajte. 

Súvisiace články

Najčítanejšie