Zatiahnuté
15°
Bratislava
Hedviga
17.10.2024
Vyskúšali ste už Verešovej dezert? Hotový za pár minút a nepriberiete z neho
Zdielať na

Vyskúšali ste už Verešovej dezert? Hotový za pár minút a nepriberiete z neho

Zdroj: TV JOJ

Bývalá misska je nielen krásna a úspešná modelka, ale aj šikovná gazdinka. Svojimi výtvormi sa rada pochváli, ako napríklad aj s touto jahodovou lahôdkou.

Hoci by to na ňu málokto povedala, Andrea je šikovná kuchárka. Ak je doma a má čas, svojej rodine nielen pravidelne varí, ale aj pečie. A vyzerá to tak, že doma sú z jej kulinárskych výtvorov nadšení!

​"Často sa ma pýtate, či všetky tie dobroty, ktoré pečiem niekedy aj jem. Priznám sa, že veľmi rada, ale málokedy na mňa aspoň trochu zostane..." priznala kráska. Z jej kuchyne pochádza aj tento expresný dezert, na ktorom si môžete pochutnať, aj keď ste na diéte. "Ľahký dezert, ktorý zbožňujem od detstva. Navyše je veľmi rýchly a absolútne diétny! Vyšľahané bielka s jahodami chutia úžasne. Môj tip: namiesto klasického práškového cukru môžete použiť zdravší cukor zo stévie alebo prírodný fruktózový cukor. Po zamrazení vyrobíme skvelú a nízkokalorickú zmrzlinu," opísala obľúbenú pochúťku modelka. 

Ingrediencie:

  • jahody
  • vaječné bielka
  • práškový cukor alebo stévia (fruktózový cukor)

Postup:

Ako prvé rozmixujeme práve jahody. Primiešame ich k vyšľahaným bielkam s cukrom. Dáme na chvíľu chladiť a podávame. Takto pripravenú zmes môžete dať zamraziť do mrazničky a podávať ako zmrzlinu.

Súvisiace články