Vyskúšali ste už Verešovej dezert? Hotový za pár minút a nepriberiete z neho
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Zdroj: TV JOJ
Bývalá misska je nielen krásna a úspešná modelka, ale aj šikovná gazdinka. Svojimi výtvormi sa rada pochváli, ako napríklad aj s touto jahodovou lahôdkou.
Hoci by to na ňu málokto povedala, Andrea je šikovná kuchárka. Ak je doma a má čas, svojej rodine nielen pravidelne varí, ale aj pečie. A vyzerá to tak, že doma sú z jej kulinárskych výtvorov nadšení!
"Často sa ma pýtate, či všetky tie dobroty, ktoré pečiem niekedy aj jem. Priznám sa, že veľmi rada, ale málokedy na mňa aspoň trochu zostane..." priznala kráska. Z jej kuchyne pochádza aj tento expresný dezert, na ktorom si môžete pochutnať, aj keď ste na diéte. "Ľahký dezert, ktorý zbožňujem od detstva. Navyše je veľmi rýchly a absolútne diétny! Vyšľahané bielka s jahodami chutia úžasne. Môj tip: namiesto klasického práškového cukru môžete použiť zdravší cukor zo stévie alebo prírodný fruktózový cukor. Po zamrazení vyrobíme skvelú a nízkokalorickú zmrzlinu," opísala obľúbenú pochúťku modelka.
Ingrediencie:
- jahody
- vaječné bielka
- práškový cukor alebo stévia (fruktózový cukor)
Postup:
Ako prvé rozmixujeme práve jahody. Primiešame ich k vyšľahaným bielkam s cukrom. Dáme na chvíľu chladiť a podávame. Takto pripravenú zmes môžete dať zamraziť do mrazničky a podávať ako zmrzlinu.