Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Vytasila na ženy svoj holý zadok a tie jej nič nedarovali: FUJ, ten radšej neukazuj!
Zdielať na

Vytasila na ženy svoj holý zadok a tie jej nič nedarovali: FUJ, ten radšej neukazuj!

Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova

Zuzana Belohorcová je na svoju postavu pyšná a rada ju ukazuje v bikinách. Tentoraz ju však za krivky ženy poriadne skritizovali. Právom?

Kedysi patrila medzi naše najsexi moderátorky a svoje telo odhalila aj na niekoľkých veľmi šteklivých fotografiách. Hoci bude mať Zuzana Belohorcová o pár rokov päťdesiatku, svoje telo naďalej rada ukazuje...

​Pred pár dňami sa nechala nafotiť na pláži v bikinách, v ktorých mala takmer holé pozadie. Zuzana sa netají tým, že na svojej postave pravidelne maká a robí všetko preto, aby vyzerala čo najlepšie. Za túto fotku ju však ženy poriadne zhejtovali. "Trochu plochá prdelka. Nič sexy. Tú by som veľmi nevystavovala...No fuj, čo je to preboha za zadok, skryť ho hneď!" množia sa pod jej fotkou komentáre od mnohých žien. A čo na to samotná Zuzana? Tak im jasne dala najavo, čo si o ich názoroch myslí!

"Spokojná so svojim telom…spokojná sama so sebou. Mať zdravé sebavedomie, pocit vnútornej spokojnosti a vyrovnanosti robí z nás žien silné osobnosti…Nedajme sa žienky nikým a ničím udupať. Choďte si svoje s plochým či plným...s pár kilami navyše, či s vysekanou postavou…s celulitídou, či bez…,pretože najdôležitejšie je aj tak v živote…zdravie," odkázala im. Súhlasíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie