Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Geissenka ohúrila na luxusnej svadbe: WAU, tie šaty jej vyčarovali dokonalú postavu
Zdielať na

Geissenka ohúrila na luxusnej svadbe: WAU, tie šaty jej vyčarovali dokonalú postavu

Zdroj: Instagram/carmengeiss

Značkové oblečenie od výmyslu sveta k známej nemeckej rodine jednoducho patrí. Tentokrát sa však nahodili do gala a Carmen takmer ukradla pozornosť aj samotnej neveste. Len sa pozrite na jej šaty!

Nenechajte si ujsť ďalšiu časť reality šou Geissenovci v utorok o 21:50 na JOJke! 

Pri milionárskej nemeckej dvojici sme zvyknutí, že uprednostňujú síce luxusné, ale skôr ležérne a pohodlné kúsky. Keď je však príležitosť, vedia sa aj poriadne oháknuť, čo potvrdili aj na nedávnej svadbe priateľov.  

Carmen a Robert sa na sociálnych sieťach podelili o fotografie zo svadby ich priateľov, ktorá sa konala v New Yorku a ich fanúšikom takmer padla sánka. Dvojica si dala na oblečení skutočne záležať a treba uznať, že im to mimoriadne pristalo.

Carmen zvolila dlhé trblietavé šaty od návrhárky Katie Convents v lososovom odtieni a Robert mal na sebe perfektne padnúci klasický smoking, informuje magazín gala.de.   

Práve dokonalý styling a prekrásne šaty Carmen spôsobili na sociálnych sieťach hotový ošiaľ. Fanúšičky zaujali nielen výnimočnými detailmi, ale tiež samotným strihom, ktorý jej štíhlu postavu ešte vylepšil.   

Kým väčšina komentujúcich Carmen vychválila, našli sa aj takí, ktorým sa videl jej výstrih príliš vyzývavý a majú obavy, že tým zbytočne ukradla pozornosť neveste.  

Čo poviete na honosné šaty Carmen vy? Myslíte si, že si vybrala dobrý model na svadbu?  

Súvisiace články

Najčítanejšie