Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Tieto hollywoodske celebrity vyrastali v chudobe: Kráska istý čas prespávala aj s bezdomovcami
Zdielať na

Tieto hollywoodske celebrity vyrastali v chudobe: Kráska istý čas prespávala aj s bezdomovcami

Hoci majú v súčasnosti milióny na účtoch, nebolo tomu vždy tak! Tieto známe hollywoodske hviezdy vyrastali v chudobe...

Aj keď sa to na prvý pohľad zdá, že majú všetko a v živote zažili len úspech, nie je to tak! Mnohé, dnes už svetoznáme hviezdy, v detstve nevyrastali v blahobyte a veľakrát na vlastnej koži pocítili biedu. Ktoré?

​​Oscarovú herečku Hilary Swank opustil otec, keď bola dieťa, vyhodili ju zo školy a jej mama prišla o prácu. Dlhé roky sa pretĺkali a nemali ani domov, v ktorom by trvalo bývali. Jej život sa zmenil k lepšiemu až po tom, ako získala rolu v tínedžerskom seriáli. Najsledovanejšia žena na instagrame Selena Gomez veľmi dobre vie, aké to je, vyrastať v rodine bez peňazí. Keď bola ešte malá, jej rodičia sa rozviedli. Ostala žiť s mamou, ktorá má veľké finančné problémy. Mala niekoľko zamestnaní, len aby sa o svoju dcéru postarala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez)

Jim Carrey pochádza z veľkej rodiny, ktorá si dobre nažívala až do momentu, kedy jeho otca vyhodili z práce. Novú si dlho nevedel nájsť, rodina tak prišla o úspory aj o dom a istý čas žili v dodávke. Ako tínedžer dokonca opustil školu a robil rôzne práce, aby svojej rodine finančne pomohol. Mark Wahlberg pochádza z deviatich detí a jeho rodina nikdy nemala veľa peňazí. Ako mladík mal rôzne problémy, potýčky s políciou a keď sa ocitol za mrežami, od základov zmenil svoj život, pretože sa tam nechcel vrátiť. Halle Berry a jej súrodenca opustil otec ešte, keď boli deti a ich matka mala problémy postarať sa o nich. Keď bola oscarová herečka dosť stará, odišla z domu a snažila sa sama uživiť. Istý čas sa jej však nedarilo a keď jej matka finančne nedokázala pomôcť, prespávala v zariadení pre bezdomovcov... 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

Súvisiace články

Najčítanejšie