Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Komentáre plné urážok a závisti na adresu Bagárovej: Za TOTO ju majú ľudia v zuboch!
Zdielať na

Komentáre plné urážok a závisti na adresu Bagárovej: Za TOTO ju majú ľudia v zuboch!

Zdroj: Instagram/bagarovamonika

Krásnej speváčke sa konečne darí nielen v úspešnej kariére, ale aj v súkromí. Po boku nového partnera doslova žiari šťastím, no zjavne jej spokojný život nie všetci prajú...

Talentovaná Monika Bagárová (28) je nielen úspešnou speváčkou, ale tiež influencerkou s tisíckami fanúšikov a vôbec sa netají tým, že sa jej dobre darí aj vďaka spoluprácam so známymi značkami. Keď sa pochválila na sociálnej sieti jednou z nich, ľudia sa do nej škaredo pustili. Čo ich tak vytočilo?

Česká speváčka a mamina rozkošnej Rumie sa totiž poďakovala za luxusné auto značky BMW, ktoré získala od automobilky za to, že ju propaguje. 

“Ďakujeme @mototechna. Dnes sme si prevzali toto nové krásne auto. Je tu niekto, kto má rovnaké? Ako sa vám jazdí?” napísala k fotke s tmavomodrým tátošom Monika, a to netušila, čo týmto postom spôsobí. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Len pred nedávnom sa s dcérkou presťahovala do nového vysnívaného domu, má tiež nového priateľa, s ktorým si užila luxusnú dovolenku a teraz svojich neprajníkov dorazila tým, že vďaka spolupráci získala drahé auto. 

Medzi komentármi sa objavilo niekoľko naozaj nepekných závistlivých komentárov, niektorí totiž nedokážu prekúsnuť, že si známe osobnosti takýmto spôsobom dokážu zarobiť hotový majland. 

„Mám postihnutého synčeka a o nejaké auto, aby som ho mohla voziť do školy, musím žiadať štát a mať veľmi vážnu diagnózu, aby nám príspevok vôbec schválili. Škoda že títo ľudia, ktorí rozdávajú autá zadarmo, myslia len na tých, ktorí si môžu kúpiť áut napríklad päť,“ objavilo sa medzi komentármi pod fotografiou. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mototechna (@mototechna)

Medzi komentujúcimi sa však našli aj takí, ktorí si Moniku zastali a vysvetlili, že auto má len požičané, aby mu robila reklamu a robia to rovnako mnohé známe tváre. 

„Každý má svoj život vo svojich rukách. Existujú len dva druhy ľudí: leniví a pracovití.... Každý si môže vybrať, akou cestou pôjde spoločne so svojím talentom...“ vystihla to jedna z mnohých, ktorá sa postavila na stranu Moniky. 

Čo si o tom myslíte vy? Zaslúžila si Monika za fotografiu s luxusným autom takú kritiku?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Najčítanejšie