Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dara Rolins ohúrila fotkami z dovolenky, ale za TOTO schytala kritiku: Nemá čo na seba?
Zdielať na

Dara Rolins ohúrila fotkami z dovolenky, ale za TOTO schytala kritiku: Nemá čo na seba?

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Nedávno oslávila okrúhlu päťdesiatku, ale pri pohľade na jej dokonalé telo v bikinách, by jej taký vek netipoval snáď nikto. Predsa sa však našlo niečo, čo jej fanúšikovia vytkli!

„Ak sa do konca mesiaca sa nič nezmení, tak vás budem ešte párkrát provokovať tým dokonalým počasím, ktoré tu máme. Posielam slnečný pozdrav z Emirátov,“ napísala Dara k sexi fotografiám z dovolenky, ktorú si užíva so svojím priateľom, futbalistom Pavlom Nedvědom.

Spevácka diva svojich fanúšikov nažhavila už fotkami svojho zadočku, teraz sa ukázala spredu, kde okrem dekoltu každému udreli do očí jej vymakané brušné svaly. Dara už niekoľkokrát prezradila, že hodiny v posilke už rozhodne netrávi. Kondičku si udržiava vystúpeniami a tancom a popri tom pravidelne cvičí iba jogu. Na čo si však potrpí oveľa viac, je práve strava. Práve to, že Dara si poriadne stráži čo a koľko jedla si dopraje, jej zabazpečuje, že je stále v top fotme aj bez veľkej námahy. 

Za tieto zábery si vyslúžila množstvo lajkov a obdivných komentárov, no predsa sa našlo niečo, čo jej fanúšikovia vytkli. 

„Dara, počasie, background, vaše telo - všetko perfektné. Ale to oblečenie – je vám skoro vidieť až do krku, vyzeráte nevkusne a vulgárne... za mňa palec dole,“ napísala jedna z komentujúcich a s kritikou zvláštnych kraťasov sa pridali aj ďalší. 

Nuž, dôležité je, že sa v nich cítila pohodlne, no nie? V jej prípade je úplne jedno, čo má na sebe, vyzerá stále lepšie a lepšie!

Súvisiace články

Najčítanejšie