Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Vyskúšajte super trik pri zdobení stromčeka: Takto bude vyzerať oveľa krajšie a luxusnejšie
Zdielať na

Vyskúšajte super trik pri zdobení stromčeka: Takto bude vyzerať oveľa krajšie a luxusnejšie

Zdroj: unsplash.com/anthony-cantin

Nezáleží na tom, či budete mať umelý stromček alebo živý. Istotou je, že ak si ho vyzdobíte takto, bude pôsobiť oveľa honosnejším dojmom.

Na sociálnych sieťach je momentálne hitom DIY videonávod istej Marilyn, ktorá názorne predviedla, ako ozdobiť stromček, aby pôsobil bohatšie a luxusnejšie, informuje The Sun.

Super trik na zdobenie stromčeka 

Najväčšou výhodou tohto triku je, že je v podstate zadarmo. Nemusíte kupovať žiadne nové ozdoby, stačí využiť tie, ktoré máte doma. Finta je však v umiestňovaní ozdôb a zvlášť vianočných gulí na stromček. Podľa Marilyn to väčšina z nás robí nesprávne. 

TikTok/marilyn.2685

Vo videu ukázala, že na dosiahnutie krajšieho a luxusnejšieho efektu by sme nemali gule vešať pomocou háčikov po jednom. Ona si zobrala hneď niekoľko gulí rôznych (ale zladených) farieb aj veľkostí a upevnila ich pomocou čistiacich slamiek (môžete použiť drôtik) dokopy. Spojené gule následne rozvešala po stromčeku a výsledok je dokonalý! 

Vyzerá plnšie a luxusnejšie, čo poviete? Vyskúšate tento jednoduchý trik pri zdobení aj vy? 

@marilyn.2685 ??? #fyp #micasa #cheaptok #homedecortiktok #christmasdecorations #homedecordiy #christmasdiy #ornamentclusters #christmashomedecor ♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

Súvisiace články

Najčítanejšie