Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kylie ohúrila vianočnou výzdobou: TENTO stromček jej môžu závidieť aj svetové metropoly
Zdielať na

Kylie ohúrila vianočnou výzdobou: TENTO stromček jej môžu závidieť aj svetové metropoly

Zdroj: Profimedia

Mnohí si svoje príbytky vyzdobujú už na začiatku adventu a svojou sviatočnou výzdobou sa začínajú chváliť aj známe tváre. Táto kráska to poňala naozaj vo veľkom, najmä čo sa stromčeka týka.

Vyzerá to tak, že odkedy sa Kylie Jenner stala mamou, užíva si Vianoce ešte viac ako predtým. Aj tieto sviatky sa slávna reality star, úspešná podnikateľka a členka slávneho rodu Kardashianiek nenechala zahanbiť a do domu si nechala priviezť obrovský vianočný strom, informuje kidspot.com.au.

Takýto “stromček” by sa do bežných domov ani náhodou nezmestil, keďže Kylie má obrovský dom, vysoké stropy a aj tak sa tam tento vysokánsky krásavec ledva zmestil. 

Vo videu môžete vidieť, že na jeho privezenie, inštaláciu a výzdobu bolo treba hneď celý tím ľudí a na konci sa jeho krásou kochá nielen mamina, ale aj jej rozkošná dcérka Stormi. 

Kým mnohí fanúšikovia Kylie Jenner vyjadrili obdiv a nadšenie z jej vianočnej výzdoby, mnohí slávnej hviezde pripomenuli, že by sa mohla trochu krotiť a viac myslieť na tých, ktorí žijú v chudobe a o nemôžu si dovoliť nielen výzdobu, ale ani darčeky či vianočné jedlá.  

"Odporné chvastanie sa bohatstvom, predstavte si, že si toto pozrie tisíce hladných a chudobných detí. Viac pokory by nezaškodilo,“ napísal jeden z mnohých... Čo si o tom myslíte vy? Má pravdu?

Instagram/kyliejenner

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kylie updates ?? (@kyliecacts)

Súvisiace články

Najčítanejšie