Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Slávne krásky bez vzdelania: Vedeli ste, že tieto celebrity majú iba základnú školu?
Zdielať na

Slávne krásky bez vzdelania: Vedeli ste, že tieto celebrity majú iba základnú školu?

Zdroj: Facebook, Instagram

Často je život sám tou najlepšou školou a svoje o tom vedia aj tieto úspešné ženy, ktoré pred štúdiom dali prednosť oveľa lákavejším ponukám. A vďaka tomu ich dnes pozná celý svet!

"Musíš vyštudovať, čo z teba inak bude?" Túto vetu počula asi väčšina z nás, no nie vždy platí. Tieto celebrity sú úspešné, slávne a bohaté a stačilo im na to iba základné vzdelanie!

Drew Barrymore

Už v troch rokoch bola úspešnou herečkou, o štyri roky neskôr ju vďaka úlohe roztomilej Gertie vo filme E.T. Mimozemšťan poznal celý svet. Náhlu slávu a pozornosť Drew neuniesla a kvôli množstvu problémov s drogami a alkoholom musela nastúpiť na liečenie. V štrnástich mladá rebelka utiekla od rodičov a prestala chodiť do školy. Pri herectve ale zostala dodnes.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Demi Moore

Herečka, ktorú preslávil mysteriózny film Duch, mala celkom ťažké detstvo. Jej rodičia sa rozišli ešte pred jej narodením a ona bola vychovaná matkou a nevlastným otcom, obaja holdovali alkoholu. Študovala na Fairfax High School v Los Angeles, ale štúdium kvôli problémovej rodinnej situácii prerušila. Pracovala ako vymáhačka dlhov a potom, ako sa zoznámila s nemeckou susedkou Nastassjou Kinski, ktorá sa neskôr stala herečkou, prepadla túžbe po herectve aj ona. Na školu sa už potom nikdy nevrátila.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Christina Applegate

Christinina matka bola herečka, otec bol hudobný producent, takže bolo jasné, ktorým smerom sa talentované dievča vydá. Prvýkrát sa vo filme objavila už na základnej škole a herectvo ju pohltilo natoľko, že ju odchod z prestížnej hollywoodskej školy Excelsior High School nakoniec ani veľmi nebolel. Dostala totiž ponuku na úlohu Kelly Bundovej v kultovom seriáli Ženatý so záväzkami. A tú nemohla odmietnuť!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Christina Applegate ? (@1capplegate)

Gisele Bündchen

Jedna z najúspešnejších svetových topmodeliek bola agentom agentúry Elite objavená, keď mala len trinásť rokov. Bolo to počas školskej exkurzie v Sao Paulu a akurát jedla hamburger. Úspech prišiel takmer okamžite, a tak musela isť škola (aj hamburgery) bokom. Aby sa mohla dlhonohá kráska kariére venovať naplno, musela školu prerušiť už v štrnástich.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gisele Bündchen (@gisele)

Jessica Simpson

Rodáčka z texaského Dallasu začala svoju prácu ako členka miestneho chrámového zboru. Keď mala šestnásť, počul jej spev výkonný riaditeľ Columbia Records Tommy Mottola (neskôr manžel speváčky Céline Dion) a jej talentom bol tak ohromený, že jej okamžite ponúkol profesionálnu zmluvu. Jessica tak musela skončiť so štúdiom, pretože spev pre ňu znamenal oveľa viac.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Kate Winslet

Kto by o talentovanej herečke povedal, že bola v mladosti plachá a veľmi zraniteľná? Dôvodom mala byť šikana vo škole. Spolužiaci ju prezývali "blubber" (tuk). V šestnástich opustila školu a pracovala v lahôdkárstve, ale v devätnástich prišla ponuka z čistého neba. Slávny režisér Peter Jackson ju obsadil do filmu Nebeské stvorenia. Kate mu asi jedno z nich pripomenula, ktovie, ale zmenilo jej to celý nasledujúci život.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Winslet (@kate.winslet.official)

Hilary Swank

V roku 2007, kedy herečka propagovala svoj film Medzi riadkami – skutočný príbeh o stredoškolákoch, bola požiadaná, aby zverila so svojimi študentskými zážitkami. "Nie som na to hrdá, ale čo sa stalo, stalo sa. Musím sa priznať, že som vyletela zo strednej školy. Myslím, že škola je naozaj, naozaj dôležitá a my máme v našej zemi (USA) problém so vzdelávaním, čo je škoda. Nesmieme dopustiť, aby sa nejaké dieťa cítilo ohľadom svojej budúcnosti beznádejne," apelovala herečka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hilary Swank (@hilaryswank)

Súvisiace články

Najčítanejšie