Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TOP premena Shiloh Jolie-Pitt: Nedávno chcela byť chlapcom, dnes dostáva ponuky na modeling
Zdielať na

TOP premena Shiloh Jolie-Pitt: Nedávno chcela byť chlapcom, dnes dostáva ponuky na modeling

Zdroj: Profimedia

Dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta pred pár dňami oslávila sladkých šestnásť rokov a je z nej nielen krásna, ale aj veľmi talentovaná mladá slečna. Bude z nej nakoniec modelka?

I keď jej slávni rodičia sa neustále nevedia dohodnúť ohľadom starostlivosti všetkých detí, je viac než jasné, že Shiloh dostala do vienka od oboch len to najlepšie. Z rozkošného dievčatka bol chvíľu takmer chlapec, no vyzerá to tak, že mladá dáma sa nakoniec našla a dievčenský život si začala užívať plnými dúškami.

Shiloh sa na sociálnych sieťach preslávila aj ohromnými tanečnými videami.

;

Kým  ešte nedávno chodila v nakrátko ostrihaných vlasoch a chlapčenskom oblečení, v poslednom období si nechala narásť dlhé vlasy, často nosí šaty a začala experimentovať aj s účesmi a mejkapom. Vôbec sa nečudujeme, že mladá celebritná kráska dostala už niekoľko lákavých modelingových ponúk, ako píše hola.com. Ktovie, či im bude aj naďalej odolávať, alebo ju nakoniec uvidíme aj na prehliadkovom móle. 

Všimli ste si, že s chlapčenským lookom bola úplne ako otec a teraz vyzerá ako kópia Angeliny?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brad Pitt • (@bradpittbaby)

Krásna Shiloh má z Angeliny a Brada skutočne len to najlepšie. Dokonalé črty tváre, veľké oči, plné pery a perfektná postava k tomu, ju priamo predurčujú na to, aby bola vo svete šoubiznisu úspešná.

Profimedia

Shiloh sa intenzívne venuje tancu, ale láka ju aj herectvo a dokonca vraj krásne spieva. Nuž, necháme sa prekvapiť, čím nás táto mladá slečna v budúcnosti prekvapí!

Profimedia

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NORSIN (@norsin_official)

Súvisiace články

Najčítanejšie