Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Channing Tatum ukázal pravú tvár: Zamestnanci reštaurácie sú z jeho manierov v šoku
Zdielať na

Channing Tatum ukázal pravú tvár: Zamestnanci reštaurácie sú z jeho manierov v šoku

Zdroj: Profimedia

Z nevhodného správania obľúbeného sexi herca sú poriadne zenchutení aj jeho fanúšikovia, no nie je to po prvýkrát, kedy sa prejavila jeho výbušná povaha a hviezdne maniere.

42-ročný Channing Tatum si zahral v mnohých filmoch, no najviac ho preslávila úloha striptéra vo filme Magic Mike, po ktorom si získal tisíce fanúšičiek z .celého sveta.

​Vyzerá to tak, že ani tento populárny americký herec svoju slávu až tak v pohode nezvláda, čo potvrdil aj správaním v jednej luxusnej reštaurácii.

Tatum si vychutnával jedno z luxusných jedál vo vychytenej reštaurácii Louie v Covent Garden a stihol pri tom predviesť príšernú scénu, akú by od neho snáď nikto nečakal, píše portál pagesix.com.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Walt Bloss (@waltbloss)

Slávneho herca rozčúlilo, že ho vraj iní hostia z reštaurácie fotili a kričal na personál, aby ich z reštaurácie vyhodili, dokonca sa vyhrážal, že ak to nespravia, odíde on. Prekvapenej skupinke nič netušiacich ľudí nakoniec rozzúrene ukázal prostredník.

Ako sa neskôr potvrdilo, Channinga v skutočnosti nikto nefotil. Partia ľudí, ktorá sa dobre bavila, sa fotila navzájom, pričom nikto z nich netušil, že pri vedľajšom stole sedí slávny herec, niektorí dokonca nepoznali ani jeho meno. Napriek tejto skutočnosti reštauráciu po chvíli opustili. 

Nuž, ak Channinga obťažujú iní ľudia, keď si vychutnáva jedlo, možno by si mohol nabudúce uvariť doma, no nie?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channing Tatum (@channingtatum)

Súvisiace články

Najčítanejšie