Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pre chorobu sa už takmer neukazuje: Takto dopadla slovenská misska!
Zdielať na

Pre chorobu sa už takmer neukazuje: Takto dopadla slovenská misska!

Zdroj: instagram/kristina_kormuthova

Stres, množstvo práce a málo oddychu si vyžiadali svoju daň! Bývalá finalistka súťaže krásy Kristína Kormúthová musela pod nôž a teraz zažíva životné obdobie, aké nikdy predtým.

Kristína roky pracovala na tom, aby mohla robiť to, čo ju baví. A tým je navrhovanie topánok a oblečenia. Netrvalo dlho a jej kúsky sa medzi ženami stali veľmi populárne. Hoci do svojej práce investovala množstvo času a síl, ostatné týždne musela zvoľniť...

​"Keď je človek zdravý, chce milión vecí. Keď ochorie, chce len jedno…byť zdravý. O mojom ochorení viem od novembra a odvtedy si hovorím len jedno…Žiadna práca /úspech/ spoločenský status či nedajbože muž, vás nemôže dostať na kolená (zdravotne). NIČ A NIKTO ZA TO NESTOJÍ. Vy ste na 1. mieste," priznala tmavovláska pred pár týždňami na instagrame s tým, že nechce, aby verejnosť vedela, aká choroba ju trápi. 

Kristína má za sebou operáciu a po istom čase strávenom v nemocnici, sa zotavuje doma. Svojim fanúšikom sa však cez sociálne siete takmer vôbec neukazuje. Prečo? "Nie je veľmi čo ukazovať, keď ležíš s nohami vyloženými a si stále v tej istej polohe... Musím vám povedať, že si to veľmi užívam. Po veľmi, veľmi dlhých rokoch mám pocit, že moje telo je v takej harmónii, aj keď teda ešte oslabené, ubolené, ale mám v sebe taký väčší pokoj..." priznala kráska, ktorej prajeme skoré uzdravenie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie