Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Lela Ceterová pod brutálnou paľbou žien za TENTO outfit: Už teraz vaše deti ľutujeme!
Zdielať na

Lela Ceterová pod brutálnou paľbou žien za TENTO outfit: Už teraz vaše deti ľutujeme!

Zdroj: Instagram/Lela Ceterova

U Lely Ceterovej a Karlosa Vémolu opäť prekvitá láska, ktorú si dokazujú na každom kroku. Sexi blondína však opäť strhla pozornosť na seba jediným outfitom, ktoré mnohé ženy nevedia predýchať.

Po veľmi dramatickom začiatku roka sa situácia u Ceterovej a Vémolu konečne upokojila. Slovenská sexica a český zápasník sú opäť po uši zamilovaní. Radosť im robia aj ich dve deti, ktoré mnohí ľutujú. Prečo?

Lela sa totiž na instagrame pochválila oneskorenou valentínskou fotkou, na ktorej zapózovala s obrovským košíkom červených ruží a balónmi v tvare srdiečok. "Moja láska vie vždy vymyslieť dokonalé prekvapenie do posledného detailu. Moc krásne ďakujem. Najdôležitejšie je, že Valentín trávite s človekom, ktorého milujete," vyznala sa zamilovaná Lela. Valentínsku romantiku a kráskine vyznanie však zatienil práve jej outfit. Blondína si totiž zvolila sexi šaty, z ktorých jej išli vypadnúť silikóny. A práve za tie ju mnohé ženy poriadne skritizovali. Ako matka by sa mala vraj obliekať o niečo slušnejšie, aby sa jej deti neskôr za ňu nemuseli hanbiť... "Chúdence deti...keď im budú spolužiaci ukazovať fotky polonahej matky. Lelo, mala by ste sa prezentovať ako dáma, ale od tej máte naozaj veľmi ďaleko..." znela kritika na jej hlavu. Súhlasíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie