Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Byt Cibulkovej stylistu je na predaj: Takýto ďalší v Bratislave nenájdete!
Zdielať na

Byt Cibulkovej stylistu je na predaj: Takýto ďalší v Bratislave nenájdete!

Zdroj: Instagram

Ak si hľadáte bývanie, ktoré sa od toho bežného niečím odlišuje, toto hniezdočko bude pre vás ako stvorené. Prečo? Je to hotový umelecký skvost.

Andrej Kusalík je vyhľadávaný stylista, ktorého milujú mnohé celebrity. Vie im totiž nielen poradiť, ale aj zaobstarať rôzne módne kúsky, ktoré sú buď beznádejne vypredané alebo nedostupné. Kusalík je známy aj tým, že je jedným z najlepších kamarátov Dominiky Cibulkovej

Inšpirácie pre svoje bývanie nájdete aj v relácii Nové bývanie na JOJke každú nedeľu o 17.50!

​Práve on je za takmer každým tenistkiným outfitom na rôzne spoločenské akcie. Milovník pekných vecí sa najnovšie zbavuje svojho bytu v Bratislave. Jeho interiér je všetko, len nie všedný! "Nevieme, aké prívlastky dať tomuto bytu.. Dizajnový? Štýlový? Ikonický? Myslíme si, že v ponuke na predaj nájdete len veľmi málo takýchto skvostov, pre niekoho až umeleckých diel. Ak vôbec. Kto pozná interiérovú dizajnérku Romi Klimekovú, veľmi dobre vie, že spod jej rúk vychádzajú len tie najkvalitnejšie a najprepracovanejšie realizácie. Nič nenecháva na náhodu…" opisuje nehnuteľnosť realitná kancelária, ktorá ho predáva. Páči sa vám?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa andrejkusalik (@andrejkusalik)

Súvisiace články

Najčítanejšie