Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ako vyzerá najšpinavšia kuchyňa v Európe? TOTO je hotové peklo!
Zdielať na

Ako vyzerá najšpinavšia kuchyňa v Európe? TOTO je hotové peklo!

Zdroj: tiktok/aurikatariina

Ak rady upratujete a naozaj si dávate záležať na tom, aby sa vaša kuchyňa leskla čistotou, nebudete veriť, ako sa niektorí ľudia o poriadok vôbec nestarajú. Tu je dôkaz!

Aurika Tarina je mladé sympatické dievča, ktoré má na tiktoku cez 5 miliónov sledovateľov. Prečo? Pomáha ľuďom upratovať a to zadarmo!

Ako si zariadiť kuchyňu, aby čo najlepšie slúžila? Poradí vám odborník!

Mladá Fínka cestuje po rôznych štátoch a pomáha presne tam, kde si už niektorí ľudia nevedia poradiť. Letenky a hotely jej sponzorujú práve značky rôznych čistiacich produktov, ktoré používa. Nie je to tak, dávno, čo sa Aurika ocitla v kuchyni, ktorú nazvala tou najšpinavšou v Európe! Na podlahe a linke boli obrovské kopy odpadkov a to nebolo všetko! "Profesionálne vyčistenie tejto kuchyne by stálo aj 13000 eur, ale ja som to urobila zadarmo," priznala vo videu. Ako to dopadlo? Neuveríte, aká pekná kuchyňa sa skrývala pod tou špinou! Tak túto šikovnú mladú ženu by si domov asi každý rád zavolal, či?

@aurikatariina THE MOST AMAZING TRANSFORMATION EVER!! ?? #forfree #cleaning #clean #beforeandafter #motivation ♬ Cinematic Trailer - Saltonbria

Súvisiace články

Najčítanejšie