Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Super TRIK na zdobenie vianočného stromčeka: Takto bude pôsobiť krajšie a hustejšie
Zdielať na

Super TRIK na zdobenie vianočného stromčeka: Takto bude pôsobiť krajšie a hustejšie

Zdroj: unsplash.com/roberto-nickson

Táto malá finta sa stala na sociálnych sieťach veľkým hitom. Keď zistíte, ako jednoducho môžete vylepšiť vzhľad vášho stromčeka, určite sa vám to zapáči tiež!

Nezáleží na tom, či máte umelý vianočný stromček alebo dávate prednosť živému. Vďaka tomuto triku bude vyzerať dokonalo úplne každý typ stromčeka.

Ako budú vyzerať Vianoce v rodine Nely Pociskovej?

Aj keď máte pomerne hustý stromček, môže sa stať, že aj keď ho bohato vyzdobíte, zostanú na ňom neestetické diery a prázdne miesta. Čo s tým?

Trik so svetielkami

Kreatívna žienka Kelly Fitzsimons zdieľala na sociálnej sieti video, ktoré má už takmer 4 milióny videní, píše denník Metro. Ľudia ocenili jej skvelý a pritom jednoduchý nápad, ktorý aj z obyčajného stromčeka vykúzli bohatý a luxusne pôsobiaci symbol Vianoc.

Celý trik spočíva v umiestnení svetielok, ktoré dávame bežne dookola na konáre stromu. Kelly použila jednu reťaz, ktorú opatrne ovinula priamo okolo kmeňu stromčeka a to zdola smerom nahor, aby stromček vyzeral akoby zvnútra osvetlený. Až ďalšiu svetelnú reťaz potom umiestnila cik-cak po konároch. 

TikTok/Kellyfitzsimmons__

​Vďaka svetielkam, ktoré sú natlačené do vnútra, stromček vyzerá fantasticky aj bez ďalších ozdôb, vyzerá oveľa hustejšie a nie sú vidno žiadne „fugy.“ 

Super nápad, čo poviete? Ak sa budete týmto trikom inšpirovať, dajte nám vedieť, ako to dopadlo!

@kellyfitzsimons__

Get those lights right up the trunk and watch your tree glow ? I used 3 x 2000 cluster lights ##christmas ##christmastree ##christmashack ##lifehack

♬ original sound - Kelly Fitzsimons
@kellyfitzsimons__

Fire in the hole ????##christmas ##christmastree ##christmashack ##christmas ##christmas2021 ##fyp ##christmasdecor

♬ original sound - Kelly Fitzsimons

Súvisiace články

Najčítanejšie