Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Trojnásobná mamina prezradila, ako zhodila 30 kíl: Robte TOTO a zvládnete to tiež!
Zdielať na

Trojnásobná mamina prezradila, ako zhodila 30 kíl: Robte TOTO a zvládnete to tiež!

Zdroj: TikTok/natashapehrson

Natasha sa priznala, že po pôrodoch jej zostala obrovská nadváha, bola nešťastná a úplne na dne. Namiesto vyplakávania a ľutovania sa sama pustila do chudnúcej premeny a jej výsledky teraz inšpirujú aj iných.

Natasha Pehrson zdieľala na TikToku svoju obdivuhodnú chudnúcu premenu a vyzerá tak dobre, že si niektorí dokonca myslia, že podstúpila nejaké operácie.

Pozrite sa, ako parádne schudol náš najlepší MMA zápasník Attila Végh!

Zvládla to aj bez trénera!

Trojnásobná mamina sa nakopla a schudla ohromujúcich 30 kíl! Jej cieľom je svojím príkladom inšpirovať aj ostatných ľudí, aby zmenili svoj životný štýl a pomohli tak zlepšiť nielen svoju postavu, ale aj celkové zdravie, píše The Sun.

Takto vyzerala pred premenou.

TikTok/natashapehrson

​Tipy, ktoré pomohli mamičke schudnúť

  1. Každý deň vypije 3-4 litre vody.
  2. Cvičí (akékoľvek cvičenia) 45 minút denne a spraví minimálne 10-tisíc krokov každý deň.
  3. Namiesto počítania kalórií má zostavený výživový plán, ktorý jej umožňuje jesť toľko, koľko chce, pokiaľ dodržiava spôsob a pomery jedla.
  4. „A na záver to, čo väčšine ľuďom pri chudnutí chýba. Musíte byť dôslední! Neschudnete cez noc. Musíte toto všetko robiť denne a poctivo niekoľko mesiacov a váha pôjde pekne dole!” dodáva na záver schudnutá fit mamina, ktorá zvládla schudnúť aj bez pomoci trénera.

Čo poviete? Pustíte sa do toho aj vy? 

TikTok/natashapehrson

@natashapehrson

##weightlosstransformation ##weightlosscheck ##postpartumweightloss ##weightloss ##75hard ##weightlossbeforeandafter ##weightlossbeforeandduring

♬ she knows - favsoundds

Súvisiace články

Najčítanejšie