Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Netúži po dokonalosti a ukazuje neprikrášlenú realitu: TAKTO vyzerá telo matky
Zdielať na

Netúži po dokonalosti a ukazuje neprikrášlenú realitu: TAKTO vyzerá telo matky

Zdroj: Instagram/theyorkshiremomma

Populárna influncerka a dvojnásobná mama si získala tisíce fanúšikov z celého sveta, s ktorými sa delí o fotografie z bežného života s deťmi a rovnako aj svojho tela so všetkými “nedostatkami.”

Odkedy sa Jessica McElroy stala mamou, považovala za veľmi dôležité ukázať ľuďom pravú realitu materstva bez príkras a vylepšení. Ženy jej ďakujú, že sa aj vďaka nej naučili milovať svoje telá hoci majú strie, celulitídu či pár kíl navyše, píše Daily Star.

Takto to vidí Barbora Švidraňová, čo poviete, má pravdu?

26-ročná mamička priznala, že kedysi svoje telo neznášala a bola nešťastná z každého nedostatku na ňom, no po pôrode svojich detí sa všetko zmenilo. “Teraz už viem, aké je dôležité vážiť si svoje telo a mať sa rada so všetkým, čo na ňom je,” povedala Jessica, ktorá vie, že ako tínedžerka už nikdy vyzerať nebude a je to úplne v poriadku.

Všetky tie stopy na tele, ako sú nadváha, strie či celulitída, sú iba pamiatkou na to, že je matkou dvoch úžasných detí.

Úspešná blogerka dúfa, že zdieľaním úprimných záberov svojho tela pomôže aj iným ženám a tiež mladým dievčatám, ktoré sa tak často snažia priblížiť ideálnym a nereálnym predstavám, ktoré vidia na sociálnych sieťach.

“Každé jedno telo je prekrásne. Žiadna mamička by sa nemala trápiť, ak sa hneď po pôrode nedokáže dostať do formy,” myslí si Jessica, ktorej ďakujú ženy z celého sveta a my jej rovnako dávame palec hore!

Súvisiace články

Najčítanejšie