Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ako po sviatkoch očistiť svoju pečeň? Tento najúčinnejší nápoj ešte nič neprekonalo!
Zdielať na

Ako po sviatkoch očistiť svoju pečeň? Tento najúčinnejší nápoj ešte nič neprekonalo!

Zdroj: Vika Aleksandrova/Unsplash

Ak sa po sviatkoch chystáte na detox a očistu svojho tela od toxínov, stavte práve na tento jednoduchý nápoj. Neuveríte, čo s vašim telom dokáže! A to všetko iba za pár dní.

Dopriali ste si počas Veľkej noci koláče, údené aj majonézový šalát? Ak áno, vaše trávenie a pečeň dostali poriadne zabrať! Vedeli ste, že ak chcete telo očistiť od toxínov a pritom sa zbaviť aj pár kíl, mali by ste začať pri očiste vlastnej pečene?

Ak sa chystáte na poriadený jarný detox, možno vás zaujme názor odborníka...

Ak je pečeň preťažená a nestíha čistiť krv, toxíny v nej ostávajú. Človek sa cíti slabo, unavene, podráždene a hoci sa všemožne snaží chudnúť, nič nepomáha. Ak chcete svojej pečeni pomôcť, vsaďte na top detox nápoj, ktorý zatiaľ ešte nič neprekonalo. Už po pár dňoch sa budete cítiť ako znovuzrodení!

Ingrediencie:

  • 3 citróny
  • 1 plný pohár petržlenovej vňate
  • 5 stoniek zeleru
  • 6 pohárov vody

Postup:

Citróny ošúpte a spolu s ostatnými ingredienciami, okrem vody, rozmixujte v mixéri. Potom pridajte vodu a dobre premiešajte. Hotový nápoj uchovajte v chladničke a spotrebujte ho do 24 hodín. 

Pixabay.com

Ako ho piť?

Dva poháre tohto detox nápoja pite trikrát denne a to na prázdny žalúdok. Po troch dňoch si dajte prestávku a týždeň tento nápoj nepite. Po prestávke celý trojdňový proces zopakujte! Dôležité je, aby ste sa aj zdravšie stravovali. Z jedálnička by ste mali vylúčiť mäso, mliečne výrobky, cukor a alkohol. 

Súvisiace články

Najčítanejšie