Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ste A, B, 0 alebo AB? Prekvapí vás, čo prezrádza krvná skupina o vašej osobnosti
Zdielať na

Ste A, B, 0 alebo AB? Prekvapí vás, čo prezrádza krvná skupina o vašej osobnosti

Zdroj: Profimedia

Mnoho ľudí sa ani nezamýšľa nad tým, akú má krvnú skupinu, pokiaľ krv nejde darovať, alebo nepotrebuje transfúziu. V mnohých krajinách je však táto informácia veľmi podstatná.

Vedeli ste, že v takom Japonsku sú ľudia presvedčení, že krvná skupina človeka súvisí s jeho povahovými vlastnosťami a celkovo ovplyvňuje aj vzťahy a uplatnenie v práci? Zistite hneď, čo o vás prezrádza tá vaša.

Profimedia

​Skupina 0

Ľudia s nulkou sú sebavedomí, zvedaví, ale aj tvrdohlaví. Sú to prirodzene súťaživé typy a dobre sa hodia na vedúce pozície. S ostatnými vychádzajú veľmi dobre, ale radi sú tiež sami. Sú to typickí workoholici, môžu z nich byť dobrí obchodníci, terapeuti ale aj politici.

Skupina A

Sú to citlivé osoby, perfekcionisti a dobrí tímoví hráči, no niekedy až prehnane úzkostliví. Viac sa hodia na metodickú prácu ako na kreatívne úlohy. Ako šéfovia nie sú veľmi úspešní, ani výkonní. Nájdete medzi nimi skôr dobrých právnych zástupcov, knihovníkov, spisovateľov aj účtovníkov.

Skupina B

Ľudia s krvnou skupinou B sú veselí, kreatívni, excentrickí a hovorí sa, že aj sebeckí. Nemajú problém nazývať veci pravými menami a môžu sa preto dostať do problémov. Majú tiež silné individualistické vlastnosti, nesnažia sa splniť očakávania iných, ale nájdu si vlastnú cestu a držia sa svojich zásad. Sú z nich dobrí detektívovia, novinári, umelci, ale aj psychiatri.

Skupina AB

Ľudia so zmiešanými krvnými skupinami majú tiež rôznu kombináciu znakov. Preto je ťažké ich presne definovať. Môžu byť introvertní aj extrovertní. Zaujímajú sa tiež o umenie a vedu. Sú často záhadní a nevyspytateľní ľudia. Mnoho z nich sa zaujíma o predpoveď budúcnosti a ezoteriku. Hodia sa na pozície vyjednávačov, styk s verejnosťou, umelecky zamerané práce, ale aj na právnické pozície.

Súvisiace články

Najčítanejšie