Jasno
11°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Niekdajšia televízna hviezda si prešla drogovým peklom, ktorým straší aj syna: Takto dnes vyzerá Tereza Pergnerová
Zdielať na

Niekdajšia televízna hviezda si prešla drogovým peklom, ktorým straší aj syna: Takto dnes vyzerá Tereza Pergnerová

Zdroj: Profimedia.sk

V polovici 90. rokov bola najpopulárnejšou moderátorkou, žila v blahobyte a každý ju poznal. Potom nasledoval pád na samé dno...

Tereze Pergnerovej sa ani len vo sne nesnívalo, že sa z nej niekedy stane taká hviezda, akou kedysi bola. Obrovský úspech zažila práve v hudobnej relácii Eso, ktorú moderovala.

​Vďaka relácii Eso sa z Pergnerovej stala hviezda

Už v tom čase však nezvládla slávu a začala brať tvrdé drogy, ktorým úplne prepadla. Niekoľkokrát sa liečila, no k drogám sa vždy vrátila. Dostať sa z nich jej nepomohlo ani to, že otehotnela a porodila zdravého chlapčeka Samuela. Všetky zarobené milióny minula práve na drogy a keď už nemala peniaze, dala sa nahovoriť na nafotenie erotických fotiek, za ktoré sa dodnes hanbí. 

Profimedia.sk/Kundrát /CNC/

​Pri pohľade na štíhlu postavičku Daniely Hantuchovej by človek nepovedal, že sa musí v jedle kontrolovať...

Až po niekoľkých liečeniach sa jej napokon podarilo drôg nadobro zbabiť a v súčasnosti je už viac ako desať rokov čistá. Podaril sa jej aj návrat na televíznu obrazovku a dodnes moderuje reláciu, ktorá pomáha sociálne slabším rodinám. 

Tereza Pergnerová uvádzala realityšou VyVolení.

Tereza Pergnerová uvádzala realityšou VyVolení.

blesk.cz

Tereza pred pár dňami oslávila svoje 46. narodeniny a už na prvý pohľad vyzerá spokojne so životom, ktorý žije. Ostatné roky žije s partnerom Jiřím Chlebečkom neďaleko Prahy a vychováva s ním syna Samuel a dcéru Natáliu. Svojim deťom priznala všetko zo svojej minulosti. Dokonca v rozhovore pre český denník AHA! povedala, ak by sa jej syn dostal k drogám, "nechala by ho padnúť až na samé dno, aby z neho chcel sám dostať..." 

blesk.cz

Takto vyzerá Teraz v súčasnosti

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie