Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nikola sa vyhladovala na 38 kilogramov: Jej šokujúce FOTKY majú pomôcť mladým dievčatám
Zdielať na

Nikola sa vyhladovala na 38 kilogramov: Jej šokujúce FOTKY majú pomôcť mladým dievčatám

Zdroj: facebook/PalakovaNikola

Nikola mala našliapnuté na kariéru speváčky, ktorú jej však prekazila choroba. V jedenástich rokoch začala držať rôzne diéty a nekontrolovateľné chudnutie prerástlo do anorexie...

Nikola mala len 11 rokov, kedy si čoraz viac začala všímať to, ako vyzerá. Hoci nikdy nebola tučná, začala držať diéty. Jedla čoraz menej a ručička na jej váhe išla dole a ľudia z jej okolia ju začali chváliť, ako dobre vyzerá. 

Čo prezradila dcéra Zuzany Vačkovej na svoju známu mamu? Tak toto vás rozosmeje!

​Talentovaná speváčka si nevšimla, že jej nevinné diéty sa zmenili na hladovku. Keď mala 16 rokov, denne prijímala iba 200 kalórii denne. Hoci chcela, nedokázala viacej zjesť. Vyhladovala sa na 38 kilogramov! Sama priznala, že si všade musela so sebou nosiť vankúš, aby sa jej trčiace kosti nezarývali do stoličky. 

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Hoci jej rodičia aj priatelia dohovárali, aby začala jesť a priberať, Nikole trvalo príliš dlho, aby si uvedomila, že je anorektička. Dostala sa do nemocnice, kde ju lekári varovali - ak nezačne jesť, zomrie. To bol aj moment, kedy si uvedomila, že potrebuje pomoc, aby sa opäť dala dokopy. S rodičmi sa rozhodli, že opustia Česko a presťahujú sa do Anglicka, kde doteraz žijú. Nikola sa tu postupne dala dokopy a dnes je z nej spokojná a zdravo vyzerajúca mladá žena. Jej príbeh aj fotky majú pomôcť iným dievčatám, ktoré trpia anorexiou, aby sa nebáli a vyhľadali pomoc, kým nie je neskoro.

Súvisiace články

Najčítanejšie