Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Radka prehovorila o hystérii v Londýne: Ľudia sa tu bijú o jedlo
Zdielať na

Radka prehovorila o hystérii v Londýne: Ľudia sa tu bijú o jedlo

Zdroj: Instagram/grwrady

Radka už roky žije v Anglicku a podarilo sa jej dokázať to, o čom mnohé influencerky snívajú - celosvetový úspech. Slovenka aj počas pandémie ostala v Londýne a opísala, ako to tam vyzerá.

Radkine beauty tutoriály na Instagrame sa tešia veľkej popularite. S rovným miliónom sledovateľov patrí medzi naše top influencerky. Radka sa pred rokmi presťahovala do Londýna, kde žije so svojím manželom. Ostala tam aj počas pandémie. 

Ak neviete, ako svoje dieťa zabaviť, vyskúšajte toto!

​Aj ona, rovnako ako tisíce ľudí, stále nevie spracovať to, ako sa jej život zo dňa na deň od základov zmenil. Nie je to len karanténa, zatvorené obchody, ale aj realita bežných dní, ktoré zažíva v Londýne. "Prosím, pomáhajte si navzájom, ako len viete... Sme v tom spolu a tých najzraniteľnejších z nás to najviac zasiahne. Nekupujte 10 konzerv fazule alebo extra balenie toaletného papiera. Nadmerné nakupovanie je veľký problém, ktorého výsledkom je, že niektorí ľudia zostanú hladní, rodičia nevedia nakŕmiť svoje deti, alebo šialená situácia ako bitka pre cestoviny, ktorú som dnes videla. To ma vydesilo..." priznala smutne Radka. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My camera roll took me back to September 2019 when my husband captured this little video during our weekend shopping ?? the shelves were full, shops were empty-ish. It’s crazy to think how much have changed over such short period of time. If I can use this platform to communicate one key message during these weird times, it would be: help others as much as you can - even if it simply means acknowledgement. Acknowledgement means realising we are in this together and the vulnerable are sadly gonna be the ones most affected. Do not buy that 10th can of beans or another pack of toilet rolls ? Stockpiling is a big problem that results in some people being unable to feed themselves or parents unable to feed their kids or even crazy situations like people fighting over pasta in my local grocery store today, which honestly terrified me ?. I am actively thinking on how to help at least a tiny bit from my end, and I cannot wait to share my little plan with you very soon. Love you all, stay at home, be positive & healthy ❤️? And don’t forget: we’re all on the same boat and we’ll handle this whilst growing stronger together ?? . . #stayhome #uk #london #groceryshopping #helpothers #love #strongertogether #stockpiling #help #shoplocal #shopping

Príspevok, ktorý zdieľa Rady (@grwrady),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rady (@grwrady),


.
.

Súvisiace články

Najčítanejšie