Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Takto zvýšite ochranu vášho rúška: VIDEO Bartalos je hitom!
Zdielať na

Takto zvýšite ochranu vášho rúška: VIDEO Bartalos je hitom!

Zdroj: Instagram/maria.bartalos

Ak ste si rúško nestihli včas kúpiť alebo objednať online, zrejme ste si látkové ušili doma. Tu je trik, ako jeho ochranu znásobiť!

Ak ste boli osttané dni niekde v potravinách, zrejme ste si všimli, že všetci ľudia majú na sebe rúška. Buď tie jednorázové, alebo domácky ušité. A práve tie vás môžu ešte lepšie ochrániť! Ako?

Väčšine celebrít berie hrozbu koronavírusu vážne a ostáva doma! Celeste Buckingham nie je výnimka!

​Presná návod na Instagrame predviedla Mária Bartalos, ktorá sa s týmto veľmi jednoduchým a lacným trikom podelila s ostatnými. "To biele, čo vidíte, nie je kuchynská utierka ale netkaná textília, ktorú keď si vložíte do svojho rúška (či už máte ušité alebo jednorázové), zabezpečíte si tým vyššiu ochranu! Poniektorí majú rúško len z jednej vrstvy, niektorí z dvoch, tak či onak, tá druhá či tretia vrstva tejto textílie je pre vás veľké plus, lebo slúži ako filter podobne ako vrecko do vysávača. Takúto rolku si pýtajte v lekárni, volá sa ValaClean, je na nej 175 tých trhacích textílií, ktoré si strihám ešte na 4 (takže mám 700) a po jednom vkladám do rúška. Po použití vyhodíte. Toto vám vie predĺžiť aj životnosť jednorázového rúška, čo je dosť super, keďže ich je málo. Ak som ešte niečo zabudla alebo máte k tomu nejaké otázky, pýtajte sa, ale natočila som vám rýchle video, ako to robím ja," vysvetlila Mária. V krátkom videu aj názorne ukázala, ako sa chráni ona. Pozrite sa a vyskúšajte!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa M A R I A B A R T A L O S (@maria.bartalos),

Súvisiace články

Najčítanejšie