Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mega premena obéznej družičky: Po roku zhodila 50 kíl a vyzerá úplne inak
Zdielať na

Mega premena obéznej družičky: Po roku zhodila 50 kíl a vyzerá úplne inak

Zdroj: Profimedia

Keď sa mladá mamička videla na fotografiách zo svadby, zostala zhrozená. Vedela, že takto to už ďalej nejde a pustila sa do chudnutia. Pozrite sa, aký fantastický výsledok dosiahla.

Kayla Hatcher (30) z Alabamy extrémne pribrala po dvoch deťoch a ťažkom období, keď jej zomrela sestra na rakovinu. Pevnou voľou a silným odhodlaním sa jej podarilo za jediný rok zhodiť polovicu svojej pôvodnej hmotnosti.

Obéznych ľudí pribúda aj na Slovensku...

​Povedala si dosť! 

Kayle zostali kilá navyše po pôrodoch a potom začala zajedať smútok, keď jej zomrela sestra. Nezdravý jedálniček, litre sladených nápojov a minimum pohybu spôsobili, že sa vyšplhala až na váhu 117 kilogramov.

Mladá mamička si stále nechcela priznať, že jej nadváha začala byť naozajstným problémom, ktorý ohrozoval jej zdravie. Oči sa jej otvorili až vtedy, keď si pozerala fotografie zo svadby bratranca. Keď sa dobre zahľadela na svoju postavu v šatách, vedela, že musí okamžite zmeniť svoj život.

Profimedia

Každý kto chce, to zvládne

Kayla začala pravidelne navštevovať posilňovňu a najskôr tam vydržala iba tridsať minút, postupne však zvládala stále viac. Vďaka pravidelnému pohybu a zdravšiemu jedálničku vážila už po troch mesiacoch o dvadsaťdva kíl menej, čo ju motivovalo pokračovať ďalej.

"Na začiatku to bolo naozaj ťažké. Milujem spánok, takže skoré vstávanie kvôli cvičeniu bolo veľmi náročné. Výsledky ma ale motivovali vytrvať," hovorí Kayla, ktorá má po jednom roku o 50 kíl menej a bez pohybu a zdravej stravy si už život nevie predstaviť.

Keď ju pozvali na ďalšiu svadbu, bola šťastná, že sa konečne cítila fantasticky a priatelia ju dokonca nevedeli spoznať.

„Moja chudnúca premena zmenila celý môj život, najmä môj vzťah s deťmi. Sú nadšené, že s nimi môžem behať a hrať sa vonku,“ pochvaľuje si schudnutá mamička.

Profimedia

Takto vyzerá vzor jej jedálnička

Raňajky: ovsené vločky s jablkom a škoricou
Desiata: hrsť mandlí
Obed: Chudé mäso na prírodno zabalené v tortilla placke so špenátom
Desiata: arašidové maslo, orechy alebo ovocie
Večera: Šalát s grilovaným kuracím mäsom alebo rybou a talianskym dresingom
Snack: Miska gréckeho jogurtu a müsli
Nápoje: Čistá voda a káva bez sladidiel

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie