Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kristíne sa podarilo expresne schudnúť: Tu je jej recept na štíhle telo
Zdielať na

Kristíne sa podarilo expresne schudnúť: Tu je jej recept na štíhle telo

Zdroj: instagram/kristina_kormuthova

Hľadáte spôsob, ako rýchlo a účinne schudnúť a zbaviť sa toxínov v tele? Inšpirujte sa misskou Kristínou Kormúthovou, ktorá vyskúšala jednu z populárnych ajurvédskych očistných kúr priamo na Srí Lanke!

Hoci Kristína nikdy nemusela bojovať s nadváhou, po náročnom pracovnom roku si potrebovala dopriať poriadny relax, dať sa dokopy, očistiť svoje telo a zbaviť sa tých pár kíl navyše. Aj preto jej voľba padla na ajurvédsky pobyt priamo na Srí Lanke.  

Život hercov nie je vždy jednoduchý. Betka Stanková zo seriálu Nový život vám povie, prečo!

​Práve v zime na exotický ostrov zavíta množstvo našich celebrít, aby tu počas spomínaného pobytu schudli, načerpali nové sily a očistili svoje telo. Kristína ho vyskúšala prvýkrát a nevie si ho vynachváliť! 

Miestny lekár vás hneď po príchode vyšetrí a zostaví vám program, ktorý vaše telo očistí, omladí a dodá mu energiu. Základom je pravidelná a vhodne zvolená strava, ktorú tvorí množstvo zeleniny a ovocia. Súčasťou sú masáže, meditácia, cvičenie jógy a očistné procedúry. Hoci tieto pobyty nebývajú najlacnejšie, oplatia sa! Ak totiž budete isté pravidlá dodržiavať aj doma, bude naďalej chudnúť...

Takto vyzeralo ajurvédske menu

kristina kormuthova ajurvedsky pobyt

instagram/kristina_kormuthova

​Súčasťou detoxu bol aj nechutný nápoj a tajomné tabletky

kristina kormuthova ajurvedsky pobyt

instagram/kristina_kormuthova

Súvisiace články

Najčítanejšie