Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
HOROROVÝ začiatok roka pre Verešovú: O toto ju pripravili zlodeji!
Zdielať na

HOROROVÝ začiatok roka pre Verešovú: O toto ju pripravili zlodeji!

Zdroj: Profimedia

Tak toto by nechcel zažiť žiadny milovník zimných športov. Andreu Verešovú s rodinou totiž na horách okradli...

Milovníčka poriadnej zimnej lyžovačky Andrea Verešová zažila hneď v novom roku veľmi nemilé prekvapenie. V jednom z lyžiarskych stredísk prišla o svoje lyže a jej deti o snoubordy. 

Verešová vie, ako zaujať a upútať na seba pozornosť...

"Tak včera nás prekvapili zlodeji a ukradli nám lyže a deťom snowboardy, takže nemajú na čom trénovať...Nikdy by som nič podobné neurobila, pretože verím, že všetko sa v živote vráti a karma je len jedna. Snáď sme niekomu pomohli... Zlodejom želám, aby boli šťastní a snáď si na tých ukradnutých lyžiach neublížia a nič nezlomia!" zverila sa na Instagrame Verešová. Najhoršie na tom je, že obe jej deti sú veľmi talentovaní snoubordisti a na budúci týždeň ich čakajú preteky. Takže im neostane nič iné, ako zvyknúť si na nové dosky. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tak včera nás prekvapili zlodeji a ukradli nám lyže od značky VIST, a deťom snowboardy, takže nemajú na čom trénovať...??Nikdy by som nič podobné neurobila?, pretože verím, že všetko sa v živote vráti a karma je len jedna. Snáď sme niekomu pomohli ??...Zlodejom, želám , aby boli šťastní a snad si na tých ukradnutých lyžiach neublížia a nič nezlomia??. Aj napriek tomu , že nám naša zimná výbava bude chýbať , nenecháme sa od našej lásky k zimním športom a k lyžovaniu odradiť. Deti majú budúci víkend závody , tak snáď si na nové snowboardy zvyknú.?A ako sa hovorí, čo ťa nezabije to ťa posilní.?Hlavne, že sme zdraví a celí! ??? A čo vy? Mali ste už niekedy zlú skúsenosť so zlodejmi? Dávate si odvtedy väčší pozor, alebo vás od niečoho odradili? #experience #slopestyle

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

Verešová je známa tým, že značke, od ktorej má lyže robí už pár rokov reklamu. Konkrétny model je veľmi známy, preto je dosť možné, že sa jej lyže nájdu..

Súvisiace články

Najčítanejšie